Visual

Tineke Nuijens schildert de vier Beatles

Datum : 06-08-2012

Tineke Nuijens, een zeer verdienstelijk amateurschilderes heeft de organisatie van the Beatles Bollenstreek toegezegd de vier Beatles op het schildersdoek te vereeuwigen. Tineke schildert graag en ziet deze vrijwillige opdracht als een bijzondere uitdaging.

"ik heb aangegeven de portretten in zwart wit te schilderen en heb de vrijheid genomen om mijn eigen creativiteit er in te leggen. Natuurlijk doet elke schilder dat, maar the Beatles hebben elk een eigen karakter en dat wil ik op mijn manier op het doek wil vastleggen".



Als eerste was Ringo Starr aan de beurt. Alhoewel Ringo zelf niet bij het optreden in 1964 aanwezig is geweest, Ringo was immers geveld door een keelontsteking, behoort Ringo Starr tot een van de markante muziekhelden uit de popmuziek en is het schilderij fantastisch gelukt.

De organisatie is verguld met de aanbieding van Tineke Nuijens en hoopt in 2014 een schilderwedstrijd te kunnen uitschrijven onder de amateurschilders in de Bollenstreek.

Op de foto de uitreiking van het eerste schilderij tijdens de opening van de MeerBusiness shop in de Hoofdstraat in Hillegom door echtgenoot Cees Nuijens en directeur MeerBusiness Duin & Bollenstreek Wim Kruyt.





< Terug naar overzicht

Nieuws

25-04-2024 Was jij erbij in Hillegom, kijk dan hier of je op de foto staat
Wij zijn op zoek naar Hillegommers die erbij waren op vrijdag 5 juni 1964. Want in de eerste week van juni willen wij een speciale uitgave maken met verhalen over de aankomst in Hillegom.
Lees meer...
04-03-2024 Beatles revival 8 juni bijna uitverkocht
Nog zo'n 30/35 kaarten beschikbaar bij Vivant Mariastraat Hillegom en dan zijn de 350 kaarten allemaal verkocht
Lees meer...
20-01-2024 Beatlestickets onderweg naar de bestellers
De 50 gereserveerde zitplaatsen zijn uitverkocht. Nu ja op 3 na. En van de 275 plaatsbewijzen zijn de laatste ca 80 tickets naar Vivant Mariastraat Hillegom gegaan.
Lees meer...
15-11-2023 The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek
Datum : 08-06-2024 Beatles Revival (uit Praag Tjechië) 8 juni 2024 aanvang 20.30 uur Villa Flora Hillegom
Lees meer...
09-11-2022 toch wel weer een prachtige aanrader
Een prachtig schilder mysterie The Beatles met I'm only sleeping.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

4PROCESOndernemend Hillegom Klein duimpjeMeerBusinessOmroep MaxJohecoChocolaterie PierreGreen Multimedia



Supported by

Beatlesfanclub