Visual

5 juni 2024, dus 60 jaar geleden met weer leuke nieuwe items

Datum : 05-06-2024

Herdacht met optreden; The Beatles precies 60 jaar geleden in Hillegom (overgenomen van Bollenstreek omroep)

En wethouder Jan van Rijn onthulde het informatiebord in Nederlands en Engels.

Bekijk de video: HIER en bekijk HIER het fotoalbum met foto's van Tony Whelan

Hillegom – Het is woensdag precies 60 jaar geleden dat The Beatles in Hillegom optraden. Leerlingen van het Fioretti College Lisse kwamen daarom bij het Beatles-monument in Hillegom samen om een optreden ter ere van the Fab Four te geven. Stichting Beatles Monument heeft in hetzelfde park een bordje onthuld ter ere van het jubileum van het optreden van The Beatles. De leerlingen van het Fioretti College Lisse zijn samen met hun muziekdocenten naar het Burgemeester Van Nispenpark gekomen om liedjes van de Beatles te zingen. Zij hebben een optreden van vier nummers gegeven onder het toeziend oog van enthousiaste ouders en liefhebbers van The Beatles. De leerlingen komen uit de muziekklas van het Fioretti Lisse. Naast zang waren er ook leerlingen aanwezig die de zang ondersteunden met gitaarspel. Om het 60-jarige jubileum te vieren, hebben de leden van Stichting Beatles Monument later op de middag een nieuw informatiebordje naast het bestaande monument geplaatst. Op het bord staat zowel Nederlandse als Engelse uitleg over het bezoek van The Beatles aan Hillegom. Het doel van het bord is om toeristen en inwoners te informeren over wat er op deze plek gebeurd is. Het monument is vijf jaar geleden geplaatst, maar veel mensen wisten niet exact waar het voor stond. Het informatiebordje is nu te zien in het Burgemeester Van Nispenpark in Hillegom. Verslaggever Pam Groenewoud spreekt met leerlingen Aaron en Louis over hun optreden. 

< Terug naar overzicht

Nieuws

09-06-2024 Optreden Beatles revival super geslaagd
Het optreden van Beatles revival was bijzonder geslaagd. Bekijk de foto's
Lees meer...
05-06-2024 5 juni 2024, dus 60 jaar geleden met weer leuke nieuwe items
Herdacht met optreden; The Beatles precies 60 jaar geleden in Hillegom (overgenomen van Bollenstreek omroep) En wethouder Jan van Rijn onthulde het informatiebord in Nederlands en Engels.
Lees meer...
02-06-2024 Beatles revival 8 juni uitverkocht
UITVERKOCHT
Lees meer...
02-06-2024 onthulling informatiebord Beatlesmonument
De meeste Hillegommers weten bovenstaande inmiddels wel maar om ook belangstellende bezoekers te informeren komt er een fraai informatiebord naast het kunstwerk te staan.
Lees meer...
23-05-2024 speciale Beatleskrant inmiddels op de mat
De speciale Beatleskrant die herinnert aan het allereerste optreden van de Fab4 in Nederland op 5 juni 1964 is gisteren bezorgd in Hillegom. Deze 28 pagina's dikke extra krant van de Hillegommer ziet er schitterend uit
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Omroep MaxKlein duimpje4PROCESOndernemend Hillegom Chocolaterie PierreJohecoMeerBusinessGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub