Visual

Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar

Datum : 16-11-2020

VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar.

Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.

Maar niet alleen dat. Elke keer als je komt en je VIP member card laat zien, heb je gratis koffie en 10% (*)  korting op het gehele assortiment. Je ontvangt de nieuwsbrief en wordt altijd als eerste op de hoogte gehouden van de laatste actuele acties en aanbiedingen. In december bijvoorbeeld de speciale JOHN LENNON  it was 40 years ago tentoonstelling.

Wil jij ook een VIP member kaart ontvangen? Mail naar info@beatlesbollenstreek.nl ontvang een tikkie en na betaling wordt de kaart naar je huisadres gestuurd

(*)Overigens de 10% geldt niet bij reeds afgeprijsde aanbiedingen of andere acties waarbij op andere wijze korting is/wordt gegeven

< Terug naar overzicht

Nieuws

16-11-2020 Tulpenbollen voor BeatlesTreslongmonument
Regelmatig zie je voorbijgangers en toeristen foto’s maken van het Beatles Treslongmonument aan de rand van het schitterend gerenoveerde Van Nispenpark. Als ze goed kijken zien ze dat in het kunstwerk van Nicolas Dings drie elementen zijn verwerkt.
Lees meer...
16-11-2020 Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar
VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar. Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.
Lees meer...
05-11-2020 Steun jij het Beatlesmuseum Alkmaar met Beatles kerstkaarten?
Steun jij dit jaar met kerst en New year het Beatlesmuseum in Alkmaar. Helaas moesten zij vandaag, 5 november 2020 net als alle andere musea hun deuren sluiten.
Lees meer...
22-08-2020 Eindelijk, het nieuwste Beatlesboek voor burgemeester
Ja eindelijk, na lang wachten, het was al eerder aangekondigd, maar was vertraagd bij de drukker in Polen, mocht burgemeester Arie van Erk het nieuwste Beatlesboek; Beatles in kleur, in ontvangst nemen.
Lees meer...
07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Chocolaterie PierreOmroep MaxKlein duimpjeGreen MultimediaMeerBusinessAelen en van LeeuwenJohecoSupported by

Beatlesfanclub