Visual

3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar

Datum : 07-05-2020

De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen  vanuit Alkmaar of regering.  
De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum. 

NIEUWE BOEKEN
Op dit moment werkt Azing hard aan een set van drie nieuwe boeken
1) NEDERLAND IN KLEUR  Een splinternieuw boek over het bezoek van The Beatles aan Nederland met unieke foto's die nog nooit eerder te zien waren, bijzondere  documenten uit de archieven van Hillegom, de geschiedenis van het Beatles museum en ...alles in kleur. The Beatles zoals je ze nog nooit gezien hebt en..het is een Nederlandstalige uitgaven.
2) UNSEEN  SGT.PEPPER  SESSIONS IN COLOUR
3) UNSEEN  ABBEY ROAD  SESSIONS IN COLOUR

Twee prachtige naslagwerken over de opnamesessies van de twee meest belangrijke Beatles lp's vol met de meest unieke foto's en  ..in kleur.

HELP HET BEATLES MUSEUM EN BESTEL DE BOEKEN NU!!!

De boeken zijn nu in productie en zullen over ongeveer zes weken uitkomen. Bestel de boeken nu, ze zijn gemaakt in een beperkte oplage, en wees er dus snel bij.  
Met de aankoop van de boeken help je het museum en heb je ook nog eens drie prachtige boeken in je kast. De boeken zijn € 25,- per stuk , en bij elke bestelling reken ik slechts € 5,- verzendkosten. Natuurlijk mag je meer overmaken om het museum door deze zware periode te helpen. Azing vermeldde het al eerder, maak het bedrag (of meer) over op het rekeningnummer NL73ABNA0847580202 T.N.VV Stichting Beatles 4-ever te Alkmaar.  

VERANDERINGEN IN HET MUSEUM
Het museum is dan wel gesloten, maar team Beatles museum zit natuurlijk niet stil. Zo hebben zij in het museum een BEATliotheek gebouwd waar honderden boeken overzichtelijk staan opgesteld, nieuwe tentoonstellingen gemaakt en... zij hebben nu de eigen  LET IT BEos.  Een Beatles bioscoop waar de fans de leukste filmbeelden kunnen bekijken. We kunnen niet wachten om weer open te gaan.


Van donateurs en ook van mensen die wat leuks kopen uit de nieuwe catalogi. Mensen kunnen deze nog hier steeds aanvragen.  
Zij hebben keuze uit drie verschillende catoloques :
1) De collectors catalogues, met unieke éénmalige items, voor de echte liefhebber/ verzamelaar
2) De algemene catalogus met leuke Beatles items voor iedereen
3) De Rock and Roll catalogues, niet met Beatles, maar met muziek van ABBA tot Zappa. 

Echt mooie items uit onze Collectors shop, met Queen, the Stones, enz enz, een must voor de muziekliefhebbers.

Stuur een email naar azing@beatlesmuseum.nl en ontvang het als wetransfer in je mailbox. 

DONATIES
Graag, elke euro helpt, en ook de Beatlesmuseum VIP  kaart is verkrijgbaar, deze kost slechts 25 euro en je steunt het museum. 
Vermeld wel je adresgegevens, die zien zij niet op de bankafschriften. 
Voor donaties / of VIP kaart,gebruik dan ons rekeningnummer NL73ABNA0847580202 T.N.V Stichting Beatles 4-ever te alkmaar.  

Namens het museum dank hiervoor. Om te overleven hebben zij echt uw hulp nodig. 

Iedereen die het museum al heeft geholpen, heel veel dank, en ze hopen dat iedereen ons blijft steunen, zodat we dit unieke museum kunnen behouden. Hoewel we nog gesloten zijn is ons museum wel op afspraak te bezoeken. email (azing@beatlesmuseum.nl) of bel (06-38305895) en maak een afspraak.Graag tot snelAzing, Julie, Sifra, Martin, Paul, Lucia en Marijke, team Beatles Museum Alkmaar


< Terug naar overzicht

Nieuws

16-11-2020 Tulpenbollen voor BeatlesTreslongmonument
Regelmatig zie je voorbijgangers en toeristen foto’s maken van het Beatles Treslongmonument aan de rand van het schitterend gerenoveerde Van Nispenpark. Als ze goed kijken zien ze dat in het kunstwerk van Nicolas Dings drie elementen zijn verwerkt.
Lees meer...
16-11-2020 Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar
VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar. Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.
Lees meer...
05-11-2020 Steun jij het Beatlesmuseum Alkmaar met Beatles kerstkaarten?
Steun jij dit jaar met kerst en New year het Beatlesmuseum in Alkmaar. Helaas moesten zij vandaag, 5 november 2020 net als alle andere musea hun deuren sluiten.
Lees meer...
22-08-2020 Eindelijk, het nieuwste Beatlesboek voor burgemeester
Ja eindelijk, na lang wachten, het was al eerder aangekondigd, maar was vertraagd bij de drukker in Polen, mocht burgemeester Arie van Erk het nieuwste Beatlesboek; Beatles in kleur, in ontvangst nemen.
Lees meer...
07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Green MultimediaOmroep MaxAelen en van LeeuwenJohecoKlein duimpjeChocolaterie PierreMeerBusinessSupported by

Beatlesfanclub