Visual

schilderij Beatles in Hillegom te koop

Datum : 19-02-2020

Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.   (ca. 1.20 cm x 75 cm)

Jacques van Kampen is een bekend en gewaardeerd schilder uit Leiden en is een van de schilders van KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl).   
Het schilderij heeft een periode in de bibliotheek van Hillegom gehangen en gaat nu voor een aantal maanden naar het Beatles museum in Alkmaar.

Interesse voor dit schilderij? Doe een bod en eind november 2020 zal de winnaar van dit prachtige schilderij bekend worden gemaakt.

Mail uw bod naar info@beatlesbollenstreek.nl

Daarna zal het schilderij geveild worden en de opbrengst is voor de Stichting Beatles Treslong Hillegom  

Jacques van Kampen (1952) is voornamelijk een autodidact. Kriebels in zijn hoofd en handen drijven hem sinds het jaar 2000 telkens naar de schildersezel, waar hij zich kan uitleven met acryl- en olieverf. Schilderen geeft hem een gevoel van vrijheid; alles mag op het doek en er moet niets. Soms borrelen er beelden in hem op, die hij meteen op het doek wil hebben.

Een andere keer wordt hij gegrepen door iets uit de werkelijkheid wat hij op zijn eigen eigenwijze manier wil weergeven. Vaak is er een combinatie van fantasie en werkelijkheid. Sinds 2018 volgt hij een cursus Fijnschilderen bij atelier Henk Sentel in Heemskerk, waar hij zich de techniek van de oude meesters wil eigenmaken. Schilderen betekent voor hem: - creëren - ontdekken - ontspanning - inspanning

< Terug naar overzicht

Nieuws

16-11-2020 Tulpenbollen voor BeatlesTreslongmonument
Regelmatig zie je voorbijgangers en toeristen foto’s maken van het Beatles Treslongmonument aan de rand van het schitterend gerenoveerde Van Nispenpark. Als ze goed kijken zien ze dat in het kunstwerk van Nicolas Dings drie elementen zijn verwerkt.
Lees meer...
16-11-2020 Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar
VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar. Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.
Lees meer...
05-11-2020 Steun jij het Beatlesmuseum Alkmaar met Beatles kerstkaarten?
Steun jij dit jaar met kerst en New year het Beatlesmuseum in Alkmaar. Helaas moesten zij vandaag, 5 november 2020 net als alle andere musea hun deuren sluiten.
Lees meer...
22-08-2020 Eindelijk, het nieuwste Beatlesboek voor burgemeester
Ja eindelijk, na lang wachten, het was al eerder aangekondigd, maar was vertraagd bij de drukker in Polen, mocht burgemeester Arie van Erk het nieuwste Beatlesboek; Beatles in kleur, in ontvangst nemen.
Lees meer...
07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

JohecoKlein duimpjeMeerBusinessGreen MultimediaChocolaterie PierreAelen en van LeeuwenOmroep MaxSupported by

Beatlesfanclub