Visual

schilderij Beatles in Hillegom te koop

Datum : 19-02-2020

Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.   (ca. 1.20 cm x 75 cm)

Jacques van Kampen is een bekend en gewaardeerd schilder uit Leiden en is een van de schilders van KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl).   
Het schilderij heeft een periode in de bibliotheek van Hillegom gehangen en gaat nu voor een aantal maanden naar het Beatles museum in Alkmaar.

Interesse voor dit schilderij? Doe een bod en eind november 2020 zal de winnaar van dit prachtige schilderij bekend worden gemaakt.

Mail uw bod naar info@beatlesbollenstreek.nl

Daarna zal het schilderij geveild worden en de opbrengst is voor de Stichting Beatles Treslong Hillegom  

Jacques van Kampen (1952) is voornamelijk een autodidact. Kriebels in zijn hoofd en handen drijven hem sinds het jaar 2000 telkens naar de schildersezel, waar hij zich kan uitleven met acryl- en olieverf. Schilderen geeft hem een gevoel van vrijheid; alles mag op het doek en er moet niets. Soms borrelen er beelden in hem op, die hij meteen op het doek wil hebben.

Een andere keer wordt hij gegrepen door iets uit de werkelijkheid wat hij op zijn eigen eigenwijze manier wil weergeven. Vaak is er een combinatie van fantasie en werkelijkheid. Sinds 2018 volgt hij een cursus Fijnschilderen bij atelier Henk Sentel in Heemskerk, waar hij zich de techniek van de oude meesters wil eigenmaken. Schilderen betekent voor hem: - creëren - ontdekken - ontspanning - inspanning

< Terug naar overzicht

Nieuws

22-08-2020 Eindelijk, het nieuwste Beatlesboek voor burgemeester
Ja eindelijk, na lang wachten, het was al eerder aangekondigd, maar was vertraagd bij de drukker in Polen, mocht burgemeester Arie van Erk het nieuwste Beatlesboek; Beatles in kleur, in ontvangst nemen.
Lees meer...
07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
24-03-2020 Steun het Beatlesmuseum en bekijk de super catalogus met leuke aanbiedingen
Om toch de komende maanden een beetje te kunnen doorkomen heeft Azing Moltmaker een catalogus gemaakt met unieke en veelal bijzondere Beatles memorabilia. Bekijk hier de catalogus en steun het Beatlesmuseum door een leuk item te bestellen.
Lees meer...
19-03-2020 Beatles monument verplaatst
Al zijn het maar een paar meters. Het Beatlesmonument is vandaag 19 maart 2020 zo'n 15 meter naar links (richting Weerensteinstraat) verplaatst. De verplaatsing was noodzakelijk omdat de speelattributen die achter het monument stonden té dicht bij het monument stonden en kinderen wellicht de indruk zouden kunnen krijgen dat ook het Beatles monument een speelattribuut zou zijn.
Lees meer...
04-03-2020 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 11 april 2020
The Beatles zijn al 50 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeOmroep MaxJohecoMeerBusinessAelen en van LeeuwenChocolaterie PierreGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub