Visual

Nieuwe leuke roman over John Lennon een aanrader

Datum : 14-10-2019

David Foenkinos een Franse schrijver en regisseur schreef onlangs een bijzonder leuk boek over Lennon.

In het Dakota appartement waar John en Yoko totdat John vermoord werd woonde, luistert volgens de schrijver, een psychotherapeut aandachtig naar zijn patiënt.

De patiënt, John Lennon praat over zijn vrouw Yoko, maar ook over zijn eerste "liefde" Cynthia, over zijn relatie met zijn zoons, zijn jeugd in Liverpool en zijn tijd als leider van de bekendste popgroep allertijden the Beatles.

In 18 sessies vertelt John de psychotherapeut over zijn leven. Maar ook over zijn fouten en hoe het was om de een van de beroemdste mensen ter wereld te zijn. 

Het is een prachtig leesbare roman geworden. Prettig leesbaar en met onwaarschijnlijk leuke en veelal op waarheid berustte sessies. Het boek leest heerlijk weg en is voor the Beatlesliefhebbers een "must have". Maar ook voor de niet Beatlesfans is het een heerlijk leesbaar boek geworden. Gewoon een lekker ontspannende roman die je meeneemt naar de vervlogen Beatlesjaren. Van Liverpool naar Hamburg terug naar Liverpool om vervolgens de wereld over te gaan. Vergeet alle boeken die zijn geschreven over the Fab4, want met deze knaller ben je helemaal op de hoogte van het leven van deze artiest.

bestellen:

Lennon van David Foenkinos 
Vertaald door Carlijn Brouwer 
ISBN 9789059368774 | Paperback | €20,99 
Te bestellen via https://bit.ly/2MI8olZ

of via het Beatlesmuseum Alkmaar, daar krijgt u er gratis koffie bij!

< Terug naar overzicht

Nieuws

14-10-2019 Nieuwe leuke roman over John Lennon een aanrader
David Foenkinos een Franse schrijver en regisseur schreef onlangs een bijzonder leuk boek over Lennon. In het Dakota appartement waar John en Yoko totdat John vermoord werd woonde, luistert volgens de schrijver, een psychotherapeut aandachtig naar zijn patiënt.
Lees meer...
09-10-2019 19 oktober Leiden een must voor elke Beatlesfan
INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 19 OKTOBER 2019.
Lees meer...
08-08-2019 Gratis koffie in Beatlesmuseum voor iedereen die krantenpagina Abbey Road toont
Lijfelijk naar London is niet eens nodig. De foto is ook te maken in het Beatlesmuseum. © Frans van der Riet Peter Schat Vandaag om 10:58 Alkmaar De dubbele pagina die donderdag in de krant stond met foto’s van lezers die Abbey Road oversteken op de door de Beatles wereldberoemd gemaakte zebra levert meer op dan wat kijk- en leesplezier.
Lees meer...
20-07-2019 Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi
Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips. Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest
Lees meer...
11-06-2019 het was een waanzinnig feest
OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeMeerBusinessJohecoChocolaterie PierreOmroep MaxAelen en van LeeuwenGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub