Visual

Nieuwe leuke roman over John Lennon een aanrader

Datum : 14-10-2019

David Foenkinos een Franse schrijver en regisseur schreef onlangs een bijzonder leuk boek over Lennon.

In het Dakota appartement waar John en Yoko totdat John vermoord werd woonde, luistert volgens de schrijver, een psychotherapeut aandachtig naar zijn patiënt.

De patiënt, John Lennon praat over zijn vrouw Yoko, maar ook over zijn eerste "liefde" Cynthia, over zijn relatie met zijn zoons, zijn jeugd in Liverpool en zijn tijd als leider van de bekendste popgroep allertijden the Beatles.

In 18 sessies vertelt John de psychotherapeut over zijn leven. Maar ook over zijn fouten en hoe het was om de een van de beroemdste mensen ter wereld te zijn. 

Het is een prachtig leesbare roman geworden. Prettig leesbaar en met onwaarschijnlijk leuke en veelal op waarheid berustte sessies. Het boek leest heerlijk weg en is voor the Beatlesliefhebbers een "must have". Maar ook voor de niet Beatlesfans is het een heerlijk leesbaar boek geworden. Gewoon een lekker ontspannende roman die je meeneemt naar de vervlogen Beatlesjaren. Van Liverpool naar Hamburg terug naar Liverpool om vervolgens de wereld over te gaan. Vergeet alle boeken die zijn geschreven over the Fab4, want met deze knaller ben je helemaal op de hoogte van het leven van deze artiest.

bestellen:

Lennon van David Foenkinos 
Vertaald door Carlijn Brouwer 
ISBN 9789059368774 | Paperback | €20,99 
Te bestellen via https://bit.ly/2MI8olZ

of via het Beatlesmuseum Alkmaar, daar krijgt u er gratis koffie bij!

< Terug naar overzicht

Nieuws

22-08-2020 Eindelijk, het nieuwste Beatlesboek voor burgemeester
Ja eindelijk, na lang wachten, het was al eerder aangekondigd, maar was vertraagd bij de drukker in Polen, mocht burgemeester Arie van Erk het nieuwste Beatlesboek; Beatles in kleur, in ontvangst nemen.
Lees meer...
07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
24-03-2020 Steun het Beatlesmuseum en bekijk de super catalogus met leuke aanbiedingen
Om toch de komende maanden een beetje te kunnen doorkomen heeft Azing Moltmaker een catalogus gemaakt met unieke en veelal bijzondere Beatles memorabilia. Bekijk hier de catalogus en steun het Beatlesmuseum door een leuk item te bestellen.
Lees meer...
19-03-2020 Beatles monument verplaatst
Al zijn het maar een paar meters. Het Beatlesmonument is vandaag 19 maart 2020 zo'n 15 meter naar links (richting Weerensteinstraat) verplaatst. De verplaatsing was noodzakelijk omdat de speelattributen die achter het monument stonden té dicht bij het monument stonden en kinderen wellicht de indruk zouden kunnen krijgen dat ook het Beatles monument een speelattribuut zou zijn.
Lees meer...
04-03-2020 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 11 april 2020
The Beatles zijn al 50 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

MeerBusinessAelen en van LeeuwenJohecoGreen MultimediaChocolaterie PierreKlein duimpjeOmroep MaxSupported by

Beatlesfanclub