Visual

Nieuwe leuke roman over John Lennon een aanrader

Datum : 14-10-2019

David Foenkinos een Franse schrijver en regisseur schreef onlangs een bijzonder leuk boek over Lennon.

In het Dakota appartement waar John en Yoko totdat John vermoord werd woonde, luistert volgens de schrijver, een psychotherapeut aandachtig naar zijn patiënt.

De patiënt, John Lennon praat over zijn vrouw Yoko, maar ook over zijn eerste "liefde" Cynthia, over zijn relatie met zijn zoons, zijn jeugd in Liverpool en zijn tijd als leider van de bekendste popgroep allertijden the Beatles.

In 18 sessies vertelt John de psychotherapeut over zijn leven. Maar ook over zijn fouten en hoe het was om de een van de beroemdste mensen ter wereld te zijn. 

Het is een prachtig leesbare roman geworden. Prettig leesbaar en met onwaarschijnlijk leuke en veelal op waarheid berustte sessies. Het boek leest heerlijk weg en is voor the Beatlesliefhebbers een "must have". Maar ook voor de niet Beatlesfans is het een heerlijk leesbaar boek geworden. Gewoon een lekker ontspannende roman die je meeneemt naar de vervlogen Beatlesjaren. Van Liverpool naar Hamburg terug naar Liverpool om vervolgens de wereld over te gaan. Vergeet alle boeken die zijn geschreven over the Fab4, want met deze knaller ben je helemaal op de hoogte van het leven van deze artiest.

bestellen:

Lennon van David Foenkinos 
Vertaald door Carlijn Brouwer 
ISBN 9789059368774 | Paperback | €20,99 
Te bestellen via https://bit.ly/2MI8olZ

of via het Beatlesmuseum Alkmaar, daar krijgt u er gratis koffie bij!

< Terug naar overzicht

Nieuws

16-11-2020 Tulpenbollen voor BeatlesTreslongmonument
Regelmatig zie je voorbijgangers en toeristen foto’s maken van het Beatles Treslongmonument aan de rand van het schitterend gerenoveerde Van Nispenpark. Als ze goed kijken zien ze dat in het kunstwerk van Nicolas Dings drie elementen zijn verwerkt.
Lees meer...
16-11-2020 Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar
VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar. Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.
Lees meer...
05-11-2020 Steun jij het Beatlesmuseum Alkmaar met Beatles kerstkaarten?
Steun jij dit jaar met kerst en New year het Beatlesmuseum in Alkmaar. Helaas moesten zij vandaag, 5 november 2020 net als alle andere musea hun deuren sluiten.
Lees meer...
22-08-2020 Eindelijk, het nieuwste Beatlesboek voor burgemeester
Ja eindelijk, na lang wachten, het was al eerder aangekondigd, maar was vertraagd bij de drukker in Polen, mocht burgemeester Arie van Erk het nieuwste Beatlesboek; Beatles in kleur, in ontvangst nemen.
Lees meer...
07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Chocolaterie PierreAelen en van LeeuwenMeerBusinessJohecoOmroep MaxKlein duimpjeGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub