Visual

Nieuwe leuke roman over John Lennon een aanrader

Datum : 14-10-2019

David Foenkinos een Franse schrijver en regisseur schreef onlangs een bijzonder leuk boek over Lennon.

In het Dakota appartement waar John en Yoko totdat John vermoord werd woonde, luistert volgens de schrijver, een psychotherapeut aandachtig naar zijn patiënt.

De patiënt, John Lennon praat over zijn vrouw Yoko, maar ook over zijn eerste "liefde" Cynthia, over zijn relatie met zijn zoons, zijn jeugd in Liverpool en zijn tijd als leider van de bekendste popgroep allertijden the Beatles.

In 18 sessies vertelt John de psychotherapeut over zijn leven. Maar ook over zijn fouten en hoe het was om de een van de beroemdste mensen ter wereld te zijn. 

Het is een prachtig leesbare roman geworden. Prettig leesbaar en met onwaarschijnlijk leuke en veelal op waarheid berustte sessies. Het boek leest heerlijk weg en is voor the Beatlesliefhebbers een "must have". Maar ook voor de niet Beatlesfans is het een heerlijk leesbaar boek geworden. Gewoon een lekker ontspannende roman die je meeneemt naar de vervlogen Beatlesjaren. Van Liverpool naar Hamburg terug naar Liverpool om vervolgens de wereld over te gaan. Vergeet alle boeken die zijn geschreven over the Fab4, want met deze knaller ben je helemaal op de hoogte van het leven van deze artiest.

bestellen:

Lennon van David Foenkinos 
Vertaald door Carlijn Brouwer 
ISBN 9789059368774 | Paperback | €20,99 
Te bestellen via https://bit.ly/2MI8olZ

of via het Beatlesmuseum Alkmaar, daar krijgt u er gratis koffie bij!

< Terug naar overzicht

Nieuws

15-11-2023 The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek
Datum : 08-06-2024 Beatles Revival (uit Praag Tjechië) 8 juni 2024 aanvang 20.30 uur Villa Flora Hillegom
Lees meer...
09-11-2022 toch wel weer een prachtige aanrader
Een prachtig schilder mysterie The Beatles met I'm only sleeping.
Lees meer...
07-10-2022 22 oktober Bollenmarkt op Houtplein (oude pomp) Hillegom
Zaterdag 22 oktober 2022 organiseert Hillegom Marketing samen met Fietsmaatjes Hillegom-Lisse een gezellige bloembollenmarkt. U kunt uw eigen lentetuin creëren. Bloembollen in vele soorten. Bloembollen voor in huis? Maar ook leuke Beatlesansichtkaarten,
Lees meer...
16-11-2020 Tulpenbollen voor BeatlesTreslongmonument
Regelmatig zie je voorbijgangers en toeristen foto’s maken van het Beatles Treslongmonument aan de rand van het schitterend gerenoveerde Van Nispenpark. Als ze goed kijken zien ze dat in het kunstwerk van Nicolas Dings drie elementen zijn verwerkt.
Lees meer...
16-11-2020 Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar
VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar. Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

JohecoMeerBusiness4PROCESOndernemend Hillegom Green MultimediaChocolaterie PierreOmroep MaxKlein duimpjeSupported by

Beatlesfanclub