Visual

19 oktober Leiden een must voor elke Beatlesfan

Datum : 09-10-2019

INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 19 OKTOBER 2019. De Beatles staan weer nummer 1 in de hitlijsten !! Met  "Abbey Road" - een album van 50 jaar geleden ! The Beatles zijn al bijna vijftig jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen! De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen "klassiek" genoemd worden. Het nummer "Yesterday" werd zelfs verkozen tot "song van de (twintigste) eeuw". 49 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de "fab four" gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen ! Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zaterdag 19 oktober terecht in Scheltema Leiden aan de Marksteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 41ste keer, "BEAT-MEET" plaats vindt. Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP's, singletjes, CD's, DVD's, boeken, bladen,video's en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er zijn standhouders uit binnen- en buitenland, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld (zelfs vanuit Japan en de USA) naar Nederland!! Er zijn ook stands van de Beatles Fanclub en de Paul McCartney Fanclub. Speciale gasten zijn Anne Hurenkamp ( Beatlestalk.blogspot.nl ) en Jan Cees ter Brugge ( AVRO/TROS TV, Fab4cast & auteur Beatles in Holland ) . Zij geven een minicollege over 50 Jaar Abbey Road. Er is ook een kleine verkoopexpositie met Beatles schilderijen van de Katwijkse kunstenaar Dick Zuydwijk . Daarnaast is er live Beatles muziek van Xavier Baudet en Andrew Vroomans.  Op deze dag verschijnt ook het derde deel van de Paul McCartney Worldwide Discography. Schrijver Markus den Boer uit Duitsland is aanwezig voor een signeersessie. Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.  Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking metwww.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website. "BEAT-MEET 2019" in Leiden is open van 11-16 uur. De entré bedraagt 5 Euro. Beat-Meet 2019 mag je als Beatlesfan niet missen! Voor meer informatie: Franck Leenheer 071-5131323.< Terug naar overzicht

Nieuws

19-02-2020 schilderij Beatles in Hillegom te koop
Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.
Lees meer...
14-10-2019 Nieuwe leuke roman over John Lennon een aanrader
David Foenkinos een Franse schrijver en regisseur schreef onlangs een bijzonder leuk boek over Lennon. In het Dakota appartement waar John en Yoko totdat John vermoord werd woonde, luistert volgens de schrijver, een psychotherapeut aandachtig naar zijn patiënt.
Lees meer...
09-10-2019 19 oktober Leiden een must voor elke Beatlesfan
INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 19 OKTOBER 2019.
Lees meer...
08-08-2019 Gratis koffie in Beatlesmuseum voor iedereen die krantenpagina Abbey Road toont
Lijfelijk naar London is niet eens nodig. De foto is ook te maken in het Beatlesmuseum. © Frans van der Riet Peter Schat Vandaag om 10:58 Alkmaar De dubbele pagina die donderdag in de krant stond met foto’s van lezers die Abbey Road oversteken op de door de Beatles wereldberoemd gemaakte zebra levert meer op dan wat kijk- en leesplezier.
Lees meer...
20-07-2019 Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi
Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips. Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

MeerBusinessAelen en van LeeuwenOmroep MaxJohecoKlein duimpjeChocolaterie PierreGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub