Visual

Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi

Datum : 20-07-2019

Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips.

Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest. BeatlesBollenstreek is onlangs in Liverpool geweest en heeft een taxirit gemaakt met het beste koppel dat beschikbaar is. De twee taxi's van David en Ricky van Daytripper. Zij geven u de mogelijkheid om langs alle Beatles attracties te gaan in een rit zoals u dat wilt. 1,5 uur, 2,5 uur of zelfs een customer made trip zoals u dat wenst.

Ophalen van de John Lennon Airport of Liverpool Lime station of het hotel waar u verblijft? Zeg het maar het wordt voor u zo geregeld dat u een fantastische dag heeft.

Een paar mogelijkheden
BRONZEN TOUR dat kost £50 per koppel van 2 en duurt ongeveer 1.5 uur.
-All the childhood homes
-Penny Lane
-Strawberry Fields

ZILVEREN TOUR dat kost £65 per koppel van 2 personen en duurt ongeveer 2.5 uur. 
All the childhood homes
Penny Lane
Strawberry Fields
St Peter's Church (The meeting place of John and Paul)
Eleanor Rigby's Grave
Birthplaces of Ringo, John and George
The Art College - the meeting place of John and Cynthia (first wife) and Stuart Sutcliffe (first bassist)
Liverpool Institute - School of George and Paul
Go past two Cathedrals

Voor voetballiefhebbers. Op Anfield moet je geweest zijn en aan de andere kant van het park ligt Everton. Weet je meteen waarom het rode Beatlesalbum rood is en het blauwe blauw is. 

En mocht je uit Hillegom komen of een foto van het Beatlesmonument Hillegom bij je hebben. Laat dat dan zien aan David of Ricky. Wedden dat je dan bij de kapper op Penny Lane in foto in de kappersstoel mag maken?

Geniet van je rit en neem van ons aan. Daytripper is gewoon de beste taxi mogelijkheid in Liverpool.

< Terug naar overzicht

Nieuws

14-10-2019 Nieuwe leuke roman over John Lennon een aanrader
David Foenkinos een Franse schrijver en regisseur schreef onlangs een bijzonder leuk boek over Lennon. In het Dakota appartement waar John en Yoko totdat John vermoord werd woonde, luistert volgens de schrijver, een psychotherapeut aandachtig naar zijn patiënt.
Lees meer...
09-10-2019 19 oktober Leiden een must voor elke Beatlesfan
INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 19 OKTOBER 2019.
Lees meer...
08-08-2019 Gratis koffie in Beatlesmuseum voor iedereen die krantenpagina Abbey Road toont
Lijfelijk naar London is niet eens nodig. De foto is ook te maken in het Beatlesmuseum. © Frans van der Riet Peter Schat Vandaag om 10:58 Alkmaar De dubbele pagina die donderdag in de krant stond met foto’s van lezers die Abbey Road oversteken op de door de Beatles wereldberoemd gemaakte zebra levert meer op dan wat kijk- en leesplezier.
Lees meer...
20-07-2019 Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi
Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips. Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest
Lees meer...
11-06-2019 het was een waanzinnig feest
OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Omroep MaxKlein duimpjeJohecoChocolaterie PierreAelen en van LeeuwenMeerBusinessGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub