Visual

Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi

Datum : 20-07-2019

Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips.

Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest. BeatlesBollenstreek is onlangs in Liverpool geweest en heeft een taxirit gemaakt met het beste koppel dat beschikbaar is. De twee taxi's van David en Ricky van Daytripper. Zij geven u de mogelijkheid om langs alle Beatles attracties te gaan in een rit zoals u dat wilt. 1,5 uur, 2,5 uur of zelfs een customer made trip zoals u dat wenst.

Ophalen van de John Lennon Airport of Liverpool Lime station of het hotel waar u verblijft? Zeg het maar het wordt voor u zo geregeld dat u een fantastische dag heeft.

Een paar mogelijkheden
BRONZEN TOUR dat kost £50 per koppel van 2 en duurt ongeveer 1.5 uur.
-All the childhood homes
-Penny Lane
-Strawberry Fields

ZILVEREN TOUR dat kost £65 per koppel van 2 personen en duurt ongeveer 2.5 uur. 
All the childhood homes
Penny Lane
Strawberry Fields
St Peter's Church (The meeting place of John and Paul)
Eleanor Rigby's Grave
Birthplaces of Ringo, John and George
The Art College - the meeting place of John and Cynthia (first wife) and Stuart Sutcliffe (first bassist)
Liverpool Institute - School of George and Paul
Go past two Cathedrals

Voor voetballiefhebbers. Op Anfield moet je geweest zijn en aan de andere kant van het park ligt Everton. Weet je meteen waarom het rode Beatlesalbum rood is en het blauwe blauw is. 

En mocht je uit Hillegom komen of een foto van het Beatlesmonument Hillegom bij je hebben. Laat dat dan zien aan David of Ricky. Wedden dat je dan bij de kapper op Penny Lane in foto in de kappersstoel mag maken?

Geniet van je rit en neem van ons aan. Daytripper is gewoon de beste taxi mogelijkheid in Liverpool.

< Terug naar overzicht

Nieuws

16-11-2020 Tulpenbollen voor BeatlesTreslongmonument
Regelmatig zie je voorbijgangers en toeristen foto’s maken van het Beatles Treslongmonument aan de rand van het schitterend gerenoveerde Van Nispenpark. Als ze goed kijken zien ze dat in het kunstwerk van Nicolas Dings drie elementen zijn verwerkt.
Lees meer...
16-11-2020 Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar
VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar. Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.
Lees meer...
05-11-2020 Steun jij het Beatlesmuseum Alkmaar met Beatles kerstkaarten?
Steun jij dit jaar met kerst en New year het Beatlesmuseum in Alkmaar. Helaas moesten zij vandaag, 5 november 2020 net als alle andere musea hun deuren sluiten.
Lees meer...
22-08-2020 Eindelijk, het nieuwste Beatlesboek voor burgemeester
Ja eindelijk, na lang wachten, het was al eerder aangekondigd, maar was vertraagd bij de drukker in Polen, mocht burgemeester Arie van Erk het nieuwste Beatlesboek; Beatles in kleur, in ontvangst nemen.
Lees meer...
07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeMeerBusinessJohecoGreen MultimediaOmroep MaxAelen en van LeeuwenChocolaterie PierreSupported by

Beatlesfanclub