Visual

Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi

Datum : 20-07-2019

Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips.

Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest. BeatlesBollenstreek is onlangs in Liverpool geweest en heeft een taxirit gemaakt met het beste koppel dat beschikbaar is. De twee taxi's van David en Ricky van Daytripper. Zij geven u de mogelijkheid om langs alle Beatles attracties te gaan in een rit zoals u dat wilt. 1,5 uur, 2,5 uur of zelfs een customer made trip zoals u dat wenst.

Ophalen van de John Lennon Airport of Liverpool Lime station of het hotel waar u verblijft? Zeg het maar het wordt voor u zo geregeld dat u een fantastische dag heeft.

Een paar mogelijkheden
BRONZEN TOUR dat kost £50 per koppel van 2 en duurt ongeveer 1.5 uur.
-All the childhood homes
-Penny Lane
-Strawberry Fields

ZILVEREN TOUR dat kost £65 per koppel van 2 personen en duurt ongeveer 2.5 uur. 
All the childhood homes
Penny Lane
Strawberry Fields
St Peter's Church (The meeting place of John and Paul)
Eleanor Rigby's Grave
Birthplaces of Ringo, John and George
The Art College - the meeting place of John and Cynthia (first wife) and Stuart Sutcliffe (first bassist)
Liverpool Institute - School of George and Paul
Go past two Cathedrals

Voor voetballiefhebbers. Op Anfield moet je geweest zijn en aan de andere kant van het park ligt Everton. Weet je meteen waarom het rode Beatlesalbum rood is en het blauwe blauw is. 

En mocht je uit Hillegom komen of een foto van het Beatlesmonument Hillegom bij je hebben. Laat dat dan zien aan David of Ricky. Wedden dat je dan bij de kapper op Penny Lane in foto in de kappersstoel mag maken?

Geniet van je rit en neem van ons aan. Daytripper is gewoon de beste taxi mogelijkheid in Liverpool.

< Terug naar overzicht

Nieuws

07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
24-03-2020 Steun het Beatlesmuseum en bekijk de super catalogus met leuke aanbiedingen
Om toch de komende maanden een beetje te kunnen doorkomen heeft Azing Moltmaker een catalogus gemaakt met unieke en veelal bijzondere Beatles memorabilia. Bekijk hier de catalogus en steun het Beatlesmuseum door een leuk item te bestellen.
Lees meer...
19-03-2020 Beatles monument verplaatst
Al zijn het maar een paar meters. Het Beatlesmonument is vandaag 19 maart 2020 zo'n 15 meter naar links (richting Weerensteinstraat) verplaatst. De verplaatsing was noodzakelijk omdat de speelattributen die achter het monument stonden té dicht bij het monument stonden en kinderen wellicht de indruk zouden kunnen krijgen dat ook het Beatles monument een speelattribuut zou zijn.
Lees meer...
04-03-2020 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 11 april 2020
The Beatles zijn al 50 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
Lees meer...
19-02-2020 schilderij Beatles in Hillegom te koop
Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Aelen en van LeeuwenJohecoChocolaterie PierreKlein duimpjeMeerBusinessOmroep MaxGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub