Visual

het was een waanzinnig feest

Datum : 11-06-2019

OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. 
We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar. Heeft u zelf foto's gemaakt. Stuur ze dan svp snel op naar info@Beatlesbollenstreek.nl Wij zorgen dan voor rappe plaatsing. Kijk ook op onze facebooksite Stichting Beatles Treslong Hillegom Monument voor nog meer impressies. 
Jason Houtkamp deed de presentatie op voortreffelijke wijze, ook al moest er flink geïmproviseerd worden. Door de harde wind verschoof een belangrijk deel van de activiteiten naar Villa Flora alwaar zelfs de aanwezigen de prullenbak als veilige plek werd gebruikt. Tot op de laatste vierkante cm was alles vol. Jason interviewde Marga van Praag en wethouder Karin Hoekstra alsmede het bestuur bestaande uit voorzitter Johan van Buren, penningmeester  Hans van Schie, Beatles geweten Frans van der Riet en supervisor Klaas Slootweg. Met name Marga van Praag was in een supervorm. Zij wist haar ervaringen als een spannend meisjesboek terug te brengen en bij elke bezoeker verscheen een glimlach op het gelaat. Karin Hoekstra maakte professioneel gebruik van haar rol als wethouder om onze mooie gemeente Hillegom nog beter op de kaart te zetten en voorzitter Johan van Buren had de dag van zijn leven door alle schijnwerpers op zich gericht te zien. Hans, Frans en Klaas genoten alleen al van díe aanblik. Een onaangekondigde verrassing was het optreden van Abel (Joris Rasenberg) de bekende zanger van de hit Onderweg, die nietsvermoedend zijn vrijgezellenfeest vierde en door zijn kornuiten was meegelokt naar Hillegom. En eerlijk is eerlijk nog altijd een gouden stem heeft en het nummer All Me Loving op voortreffelijke wijze vertolkte. Na de bloemen die door de kleindochter van Frans, Skye River van der Riet aan de toppers werden uitgereikt daarna toch nog even naar buiten om het monument te onthullen.

foto Mariet Dingemans

Het daarom volgend Happy Hour was al net zo druk, of chaotisch druk zoals sommigen aan de bar met een heerlijk wit wijntje in de hand dat plachten te verwoorden. Gevolgd door een wederom uitverkocht Beatles Buffet. Of het nou daadwerkelijk de voorkeuren van the Beatles waren, dat laten wij maar in het midden. Maar dat het uitstekend smaakte, daarover twijfelt niemand. 

Om half negen was het eindelijk zover. De Bootleg band der bands, Beatles Revival, is er eigenlijk wel een betere? Was geweldig en de ca 350 bezoekers die een kaartje hebben weten te bemachtigen (show was stijf uitverkocht) genoten met volle teugen. 

Bollenstreek Omroep zond de gehele zaterdag alleen maar Beatlesmuziek uit en Rose Marie Keijzer maakte een fantastische uitzending die u hieronder kunt aanklikken. Een bijzonder geslaagde dag en vele tientallen aanwezigen vroegen de organisatie of wij dit niet elk jaar zouden kunnen doen.

bekijk hier de uitzending van Bollenstreek Omroep


< Terug naar overzicht

Nieuws

14-10-2019 Nieuwe leuke roman over John Lennon een aanrader
David Foenkinos een Franse schrijver en regisseur schreef onlangs een bijzonder leuk boek over Lennon. In het Dakota appartement waar John en Yoko totdat John vermoord werd woonde, luistert volgens de schrijver, een psychotherapeut aandachtig naar zijn patiënt.
Lees meer...
09-10-2019 19 oktober Leiden een must voor elke Beatlesfan
INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 19 OKTOBER 2019.
Lees meer...
08-08-2019 Gratis koffie in Beatlesmuseum voor iedereen die krantenpagina Abbey Road toont
Lijfelijk naar London is niet eens nodig. De foto is ook te maken in het Beatlesmuseum. © Frans van der Riet Peter Schat Vandaag om 10:58 Alkmaar De dubbele pagina die donderdag in de krant stond met foto’s van lezers die Abbey Road oversteken op de door de Beatles wereldberoemd gemaakte zebra levert meer op dan wat kijk- en leesplezier.
Lees meer...
20-07-2019 Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi
Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips. Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest
Lees meer...
11-06-2019 het was een waanzinnig feest
OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

MeerBusinessKlein duimpjeJohecoAelen en van LeeuwenChocolaterie PierreOmroep MaxGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub