Visual

het was een waanzinnig feest

Datum : 11-06-2019

OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. 
We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar. Heeft u zelf foto's gemaakt. Stuur ze dan svp snel op naar info@Beatlesbollenstreek.nl Wij zorgen dan voor rappe plaatsing. Kijk ook op onze facebooksite Stichting Beatles Treslong Hillegom Monument voor nog meer impressies. 
Jason Houtkamp deed de presentatie op voortreffelijke wijze, ook al moest er flink geïmproviseerd worden. Door de harde wind verschoof een belangrijk deel van de activiteiten naar Villa Flora alwaar zelfs de aanwezigen de prullenbak als veilige plek werd gebruikt. Tot op de laatste vierkante cm was alles vol. Jason interviewde Marga van Praag en wethouder Karin Hoekstra alsmede het bestuur bestaande uit voorzitter Johan van Buren, penningmeester  Hans van Schie, Beatles geweten Frans van der Riet en supervisor Klaas Slootweg. Met name Marga van Praag was in een supervorm. Zij wist haar ervaringen als een spannend meisjesboek terug te brengen en bij elke bezoeker verscheen een glimlach op het gelaat. Karin Hoekstra maakte professioneel gebruik van haar rol als wethouder om onze mooie gemeente Hillegom nog beter op de kaart te zetten en voorzitter Johan van Buren had de dag van zijn leven door alle schijnwerpers op zich gericht te zien. Hans, Frans en Klaas genoten alleen al van díe aanblik. Een onaangekondigde verrassing was het optreden van Abel (Joris Rasenberg) de bekende zanger van de hit Onderweg, die nietsvermoedend zijn vrijgezellenfeest vierde en door zijn kornuiten was meegelokt naar Hillegom. En eerlijk is eerlijk nog altijd een gouden stem heeft en het nummer All Me Loving op voortreffelijke wijze vertolkte. Na de bloemen die door de kleindochter van Frans, Skye River van der Riet aan de toppers werden uitgereikt daarna toch nog even naar buiten om het monument te onthullen.

foto Mariet Dingemans

Het daarom volgend Happy Hour was al net zo druk, of chaotisch druk zoals sommigen aan de bar met een heerlijk wit wijntje in de hand dat plachten te verwoorden. Gevolgd door een wederom uitverkocht Beatles Buffet. Of het nou daadwerkelijk de voorkeuren van the Beatles waren, dat laten wij maar in het midden. Maar dat het uitstekend smaakte, daarover twijfelt niemand. 

Om half negen was het eindelijk zover. De Bootleg band der bands, Beatles Revival, is er eigenlijk wel een betere? Was geweldig en de ca 350 bezoekers die een kaartje hebben weten te bemachtigen (show was stijf uitverkocht) genoten met volle teugen. 

Bollenstreek Omroep zond de gehele zaterdag alleen maar Beatlesmuziek uit en Rose Marie Keijzer maakte een fantastische uitzending die u hieronder kunt aanklikken. Een bijzonder geslaagde dag en vele tientallen aanwezigen vroegen de organisatie of wij dit niet elk jaar zouden kunnen doen.

bekijk hier de uitzending van Bollenstreek Omroep


< Terug naar overzicht

Nieuws

07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
24-03-2020 Steun het Beatlesmuseum en bekijk de super catalogus met leuke aanbiedingen
Om toch de komende maanden een beetje te kunnen doorkomen heeft Azing Moltmaker een catalogus gemaakt met unieke en veelal bijzondere Beatles memorabilia. Bekijk hier de catalogus en steun het Beatlesmuseum door een leuk item te bestellen.
Lees meer...
19-03-2020 Beatles monument verplaatst
Al zijn het maar een paar meters. Het Beatlesmonument is vandaag 19 maart 2020 zo'n 15 meter naar links (richting Weerensteinstraat) verplaatst. De verplaatsing was noodzakelijk omdat de speelattributen die achter het monument stonden té dicht bij het monument stonden en kinderen wellicht de indruk zouden kunnen krijgen dat ook het Beatles monument een speelattribuut zou zijn.
Lees meer...
04-03-2020 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 11 april 2020
The Beatles zijn al 50 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
Lees meer...
19-02-2020 schilderij Beatles in Hillegom te koop
Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Green MultimediaAelen en van LeeuwenChocolaterie PierreJohecoKlein duimpjeMeerBusinessOmroep MaxSupported by

Beatlesfanclub