Visual

het was een waanzinnig feest

Datum : 11-06-2019

OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. 
We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar. Heeft u zelf foto's gemaakt. Stuur ze dan svp snel op naar info@Beatlesbollenstreek.nl Wij zorgen dan voor rappe plaatsing. Kijk ook op onze facebooksite Stichting Beatles Treslong Hillegom Monument voor nog meer impressies. 
Jason Houtkamp deed de presentatie op voortreffelijke wijze, ook al moest er flink geïmproviseerd worden. Door de harde wind verschoof een belangrijk deel van de activiteiten naar Villa Flora alwaar zelfs de aanwezigen de prullenbak als veilige plek werd gebruikt. Tot op de laatste vierkante cm was alles vol. Jason interviewde Marga van Praag en wethouder Karin Hoekstra alsmede het bestuur bestaande uit voorzitter Johan van Buren, penningmeester  Hans van Schie, Beatles geweten Frans van der Riet en supervisor Klaas Slootweg. Met name Marga van Praag was in een supervorm. Zij wist haar ervaringen als een spannend meisjesboek terug te brengen en bij elke bezoeker verscheen een glimlach op het gelaat. Karin Hoekstra maakte professioneel gebruik van haar rol als wethouder om onze mooie gemeente Hillegom nog beter op de kaart te zetten en voorzitter Johan van Buren had de dag van zijn leven door alle schijnwerpers op zich gericht te zien. Hans, Frans en Klaas genoten alleen al van díe aanblik. Een onaangekondigde verrassing was het optreden van Abel (Joris Rasenberg) de bekende zanger van de hit Onderweg, die nietsvermoedend zijn vrijgezellenfeest vierde en door zijn kornuiten was meegelokt naar Hillegom. En eerlijk is eerlijk nog altijd een gouden stem heeft en het nummer All Me Loving op voortreffelijke wijze vertolkte. Na de bloemen die door de kleindochter van Frans, Skye River van der Riet aan de toppers werden uitgereikt daarna toch nog even naar buiten om het monument te onthullen.

foto Mariet Dingemans

Het daarom volgend Happy Hour was al net zo druk, of chaotisch druk zoals sommigen aan de bar met een heerlijk wit wijntje in de hand dat plachten te verwoorden. Gevolgd door een wederom uitverkocht Beatles Buffet. Of het nou daadwerkelijk de voorkeuren van the Beatles waren, dat laten wij maar in het midden. Maar dat het uitstekend smaakte, daarover twijfelt niemand. 

Om half negen was het eindelijk zover. De Bootleg band der bands, Beatles Revival, is er eigenlijk wel een betere? Was geweldig en de ca 350 bezoekers die een kaartje hebben weten te bemachtigen (show was stijf uitverkocht) genoten met volle teugen. 

Bollenstreek Omroep zond de gehele zaterdag alleen maar Beatlesmuziek uit en Rose Marie Keijzer maakte een fantastische uitzending die u hieronder kunt aanklikken. Een bijzonder geslaagde dag en vele tientallen aanwezigen vroegen de organisatie of wij dit niet elk jaar zouden kunnen doen.

bekijk hier de uitzending van Bollenstreek Omroep


< Terug naar overzicht

Nieuws

16-11-2020 Tulpenbollen voor BeatlesTreslongmonument
Regelmatig zie je voorbijgangers en toeristen foto’s maken van het Beatles Treslongmonument aan de rand van het schitterend gerenoveerde Van Nispenpark. Als ze goed kijken zien ze dat in het kunstwerk van Nicolas Dings drie elementen zijn verwerkt.
Lees meer...
16-11-2020 Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar
VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar. Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.
Lees meer...
05-11-2020 Steun jij het Beatlesmuseum Alkmaar met Beatles kerstkaarten?
Steun jij dit jaar met kerst en New year het Beatlesmuseum in Alkmaar. Helaas moesten zij vandaag, 5 november 2020 net als alle andere musea hun deuren sluiten.
Lees meer...
22-08-2020 Eindelijk, het nieuwste Beatlesboek voor burgemeester
Ja eindelijk, na lang wachten, het was al eerder aangekondigd, maar was vertraagd bij de drukker in Polen, mocht burgemeester Arie van Erk het nieuwste Beatlesboek; Beatles in kleur, in ontvangst nemen.
Lees meer...
07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

JohecoOmroep MaxKlein duimpjeAelen en van LeeuwenMeerBusinessChocolaterie PierreGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub