Visual

Ook expositie in gebouw Kulturele raad over Beatles

Datum : 30-05-2019

In gebouw Kulturele Raad zal zaterdag  ook een expositie te zien zijn van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco. 
Van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het gebouw geopend zijn en iedereen is dan in de gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen. De kunstenaars zijn allen geïnspireerd door de Beatles zoals hun beeltenissen, hun muziek of songteksten.

In Hillegom worden diverse activiteiten georganiseerd rondom het thema Beatles. Dit alles in kader van de herdenking van de komst van de Beatles naar Hillegom in Treslong. 
Het monument in het van Nispenpark wordt zaterdag 8 juni officieel geopend. Het park wordt gerenoveerd en het monument krijgt daar een prachtige plek.


Na de officiële opening van het Monument door Marga van Praag en wethouder Karin Hoekstra om ca. 16:00 uur in het van Nispenpark zal er een receptie zijn in Villa Flora, daarna kunnen kaarthouders deelnemen aan het diner en in de avond is er een optreden van de Beatles Revival. Bezoek voor uitgebreid programma de volgende site:
www.beatlesbollenstreek.nl


Werk van Leontine van der Klugt


< Terug naar overzicht

Nieuws

11-06-2019 het was een waanzinnig feest
OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar
Lees meer...
09-06-2019 Impressie onthulling Beatles monument Hillegom en aansluitend optreden
Eindelijk! na enkele jaren ploeteren is zaterdag 8 juni het monument onthuld door Marga van Praag, wethouder Karin Hoekstra en voorzitter Johan van Buren.Het monument heeft een plek gevonden in het te renoveren van Nispenpark, genoemd naar de burgemeester die toestemming gaf om the Beatles TV opnamen naar Hillegom te halen.
Lees meer...
09-06-2019 Mariet Dingemans schoot een aantal schitterende foto's van de onthulling
Een prachtige foto shoot van Mariet Dingemans
Lees meer...
30-05-2019 Ook expositie in gebouw Kulturele raad over Beatles
In gebouw Kulturele Raad zal zaterdag ook een expositie te zien zijn van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco. Van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het gebouw geopend zijn en iedereen is dan in de gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen.
Lees meer...
30-05-2019 Programma onthulling zaterdag 8 juni 2019
Programma onthulling Beatlesmonument, zaterdag 8 juni 2019, ingang van Nispenpark tegenover Deltahof
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeMeerBusinessOmroep MaxGreen MultimediaAelen en van LeeuwenChocolaterie PierreJohecoSupported by

Beatlesfanclub