Visual

Ook expositie in gebouw Kulturele raad over Beatles

Datum : 30-05-2019

In gebouw Kulturele Raad zal zaterdag  ook een expositie te zien zijn van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco. 
Van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het gebouw geopend zijn en iedereen is dan in de gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen. De kunstenaars zijn allen geïnspireerd door de Beatles zoals hun beeltenissen, hun muziek of songteksten.

In Hillegom worden diverse activiteiten georganiseerd rondom het thema Beatles. Dit alles in kader van de herdenking van de komst van de Beatles naar Hillegom in Treslong. 
Het monument in het van Nispenpark wordt zaterdag 8 juni officieel geopend. Het park wordt gerenoveerd en het monument krijgt daar een prachtige plek.


Na de officiële opening van het Monument door Marga van Praag en wethouder Karin Hoekstra om ca. 16:00 uur in het van Nispenpark zal er een receptie zijn in Villa Flora, daarna kunnen kaarthouders deelnemen aan het diner en in de avond is er een optreden van de Beatles Revival. Bezoek voor uitgebreid programma de volgende site:
www.beatlesbollenstreek.nl


Werk van Leontine van der Klugt


< Terug naar overzicht

Nieuws

08-02-2024 Was jij erbij in Hillegom
Wij zijn op zoek naar Hillegommers die erbij waren op vrijdag 5 juni 1964. Want in de eerste week van juni willen wij een speciale uitgave maken met verhalen over de aankomst in Hillegom.
Lees meer...
20-01-2024 Beatlestickets onderweg naar de bestellers
De 50 gereserveerde zitplaatsen zijn uitverkocht. Nu ja op 3 na. En van de 275 plaatsbewijzen zijn de laatste ca 80 tickets naar Vivant Mariastraat Hillegom gegaan.
Lees meer...
15-11-2023 The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek
Datum : 08-06-2024 Beatles Revival (uit Praag Tjechië) 8 juni 2024 aanvang 20.30 uur Villa Flora Hillegom
Lees meer...
09-11-2022 toch wel weer een prachtige aanrader
Een prachtig schilder mysterie The Beatles met I'm only sleeping.
Lees meer...
07-10-2022 22 oktober Bollenmarkt op Houtplein (oude pomp) Hillegom
Zaterdag 22 oktober 2022 organiseert Hillegom Marketing samen met Fietsmaatjes Hillegom-Lisse een gezellige bloembollenmarkt. U kunt uw eigen lentetuin creëren. Bloembollen in vele soorten. Bloembollen voor in huis? Maar ook leuke Beatlesansichtkaarten,
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Omroep MaxMeerBusinessGreen MultimediaJohecoChocolaterie Pierre4PROCESKlein duimpjeOndernemend HillegomSupported by

Beatlesfanclub