Visual

Expositie: The Beatles in de Bibliotheek Hillegom

Datum : 29-05-2019

Op zoek naar een Beatlemania-ervaring? Kom dan naar de Bibliotheek in Hillegom.
Geïnspireerd door de wereldberoemde popgroep The Beatles is daar een expositie te zien vol bijzondere kunstwerken samengesteld door diverse leden van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo. 
De expositie is tijdens openingsuren te zien van 4 juni tot en met 30 juli in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1. 
De toegang is gratis.

 

Expositie
Van schilderij tot gedicht. En van beeld tot glaswerk. Allerlei kunstwerken doen mee. 
Eén van de leden van het collectief vond inspiratie in de muzikanten, de ander haalde zijn inspiratie uit de instrumenten of de songteksten. 
Hierdoor ontstond een prachtige collectie, geïnspireerd op The Beatles.
Deze expositie maakt deel uit van de diverse activiteiten die dit jaar in Hillegom worden georganiseerd rondom The Beatles.
Dus kom in een yellow submarine, of gewoon op de fiets naar de Bibliotheek Hillegom en geniet van deze gratis expositie.
Dinsdag 4 juni t/m dinsdag 30 juli | Tijdens openingstijden | Gratis
de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1

< Terug naar overzicht

Nieuws

07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
24-03-2020 Steun het Beatlesmuseum en bekijk de super catalogus met leuke aanbiedingen
Om toch de komende maanden een beetje te kunnen doorkomen heeft Azing Moltmaker een catalogus gemaakt met unieke en veelal bijzondere Beatles memorabilia. Bekijk hier de catalogus en steun het Beatlesmuseum door een leuk item te bestellen.
Lees meer...
19-03-2020 Beatles monument verplaatst
Al zijn het maar een paar meters. Het Beatlesmonument is vandaag 19 maart 2020 zo'n 15 meter naar links (richting Weerensteinstraat) verplaatst. De verplaatsing was noodzakelijk omdat de speelattributen die achter het monument stonden té dicht bij het monument stonden en kinderen wellicht de indruk zouden kunnen krijgen dat ook het Beatles monument een speelattribuut zou zijn.
Lees meer...
04-03-2020 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 11 april 2020
The Beatles zijn al 50 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
Lees meer...
19-02-2020 schilderij Beatles in Hillegom te koop
Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeMeerBusinessAelen en van LeeuwenOmroep MaxChocolaterie PierreGreen MultimediaJohecoSupported by

Beatlesfanclub