Visual

programma onthulling Beatlesmonument op 8 juni bekend

Datum : 06-05-2019

Marga van Praag doet onthulling van Beatlesmonument

Op 8 juni 2019 is Hillegom weer even Beatles hoofdstad want die dag wordt het langverwachte Beatles monument onthuld in het te renoveren van Nispenpark. 
Omdat Marga van Praag destijds als één van de ca 150 VARA genodigden aanwezig was en the Beatles wellicht de leukste vraag stelde is zij benaderd om de onthullingshandeling te doen. Marga kan zich dit optreden nog goed herinneren. “Ik was destijds 17 jaar en gek van the Beatles en ik was onwijs blij dat ik erbij mocht zijn. Het was wel wat rommelig en het publiek begon al snel te dansen en bij de laatste nummers bleef er bijna niemand meer op de tribune zitten. Maar wel onwijs leuk”.

Marga van Praag zal de onthulling doen samen met wethouder Karin Hoekstra van de gemeente Hillegom

De onthulling zal om 16.00 uur plaatsvinden en Crescendo zal een aantal Beatlesnummers spelen.

s ’Avonds om half 9 zal in Villa Flora een van de beste bootleg Beatles bands een optreden verzorgen in het kader van de onthulling van het Beatlesmonument Hillegom. 
Voorafgaand aan het optreden is er een heerlijk Beatlesbuffet met de voorkeuren van de Fab4. Paul Mc Cartney, de enige vegetariër van het kwartet is met name bekend van zijn promotie voor meatless Monday. John Lennon niet alleen gek op Yoko Ono maar ook op Japans en Chinees eten. Waar George en Ringo van hielden is nog onderwerp van discussie met de kok van het restaurant Villa Flora, maar dat het bijzonder smakelijk en verrassend zal zijn, daaraan twijfelt niemand.

Voor het optreden in Villa Flora zijn nog zo’n 40 kaarten beschikbaar en verkrijgbaar bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat. 
Ook kunt u een poging wagen de kaarten te reserveren via info@Beatlesbollenstreek.nl .

De organisatie van het Beatlesmonument stelde 2 kaarten voor het optreden én het Beatlesbuffet beschikbaar voor hen die kans maken door het juiste antwoord te geven op twee vragen. 

Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend. Frans Prins uit Hillegom en Sjoerd Hoekstra uit Hellevoetsluis


Vraag 1. Wie is deze man die in 1984 nog eenmaal terugkeerde naar Treslong
antwoord vraag 1; Jimmie Nicol


(foto Koop Geersing)
Vraag 2. Welke legendarische vraag stelde Marga van Praag via Herman Stok aan the Beatles?

antwoord vraag 2; Wie stopt jullie sokken als jullie op reis zijn? De vraag werd niet goed begrepen en in eerste instantie verkeerd vertaald door Berend Boudewijn. 
Hij vertaalde sokken in panty's. George Harrison antwoordde; "onze sokken worden alleen gewassen, want er zitten geen gaten in"


Programma 8 juni 2019

15.30 uur Crescendo begint met het spelen van Beatlesnummers
16.00 uur ontvangst gasten bij monument
1
6.10 uur presentator heet gasten welkom, wie allemaal?                                                                 
16.15 uur optreden Crescendo
16.25 uur presentator interview 5 minuten hoe is het zo gekomen   

16.40 uur onthulling door Marga van Praag en Karin Hoekstra
16.45 uur optreden Crescendo          
16.50 uur gelegenheid tot nemen van foto's      
17.00 uur einde officiële gedeelte                                        

17.00- 18.00 uur happy Hour voor genodigden

18.00- 20.00 uur Beatles buffet in Villa Flora

20.00 uur   zaal open

20.30 uur optreden Beatles Revial

22.30 uur DJ speelt jaren 60 muziek

00.30 uur einde

 


< Terug naar overzicht

Nieuws

07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
24-03-2020 Steun het Beatlesmuseum en bekijk de super catalogus met leuke aanbiedingen
Om toch de komende maanden een beetje te kunnen doorkomen heeft Azing Moltmaker een catalogus gemaakt met unieke en veelal bijzondere Beatles memorabilia. Bekijk hier de catalogus en steun het Beatlesmuseum door een leuk item te bestellen.
Lees meer...
19-03-2020 Beatles monument verplaatst
Al zijn het maar een paar meters. Het Beatlesmonument is vandaag 19 maart 2020 zo'n 15 meter naar links (richting Weerensteinstraat) verplaatst. De verplaatsing was noodzakelijk omdat de speelattributen die achter het monument stonden té dicht bij het monument stonden en kinderen wellicht de indruk zouden kunnen krijgen dat ook het Beatles monument een speelattribuut zou zijn.
Lees meer...
04-03-2020 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 11 april 2020
The Beatles zijn al 50 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
Lees meer...
19-02-2020 schilderij Beatles in Hillegom te koop
Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeAelen en van LeeuwenGreen MultimediaMeerBusinessJohecoOmroep MaxChocolaterie PierreSupported by

Beatlesfanclub