Visual

Volg ook de Facebook pagina van de Beatles fanclub

Datum : 05-05-2019

een vraag van the Beatles fanclub

Beste FAB4 liefhebbers,
Eerlijk is eerlijk, we zijn er best laat mee begonnen. Pas in 2017. 
Maar dat de teller nu, 2 jaar later, pas op 358 volgers staat op onze Facebookpagina, dat is voor ons eigenlijk best wel een teleurstelling. Dat is natuurlijk onze eigen schuld, wij zijn nog zo 1963 ;).


De belangrijkste tool om jullie te voorzien van nieuws over The Beatles en FAB4 gerelateerde items is onze website en die weten jullie als trouwe bezoekers goed te raadplegen.
Een belangrijke tool om nieuwe bezoekers aan te trekken, dat is Facebook.

Wij vinden het belangrijk dat ook de nieuwe generatie FAB4 liefhebbers ons weet te vinden.
Daarom willen wij jullie hulp inschakelen door jullie te vragen ons te helpen om het aantal volgers op onze Facebookpagina omhoog te krikken om zo meer naamsbekendheid te krijgen.


Willen jullie de bijgevoegde afbeelding of de oproep op onze facebookpagina voor ons delen op jullie social media pagina´s?
Kunnen wij rekenen op jullie hulp?


Alvast bedankt!
Team Beatlesfanclub.nl

< Terug naar overzicht

Nieuws

07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
24-03-2020 Steun het Beatlesmuseum en bekijk de super catalogus met leuke aanbiedingen
Om toch de komende maanden een beetje te kunnen doorkomen heeft Azing Moltmaker een catalogus gemaakt met unieke en veelal bijzondere Beatles memorabilia. Bekijk hier de catalogus en steun het Beatlesmuseum door een leuk item te bestellen.
Lees meer...
19-03-2020 Beatles monument verplaatst
Al zijn het maar een paar meters. Het Beatlesmonument is vandaag 19 maart 2020 zo'n 15 meter naar links (richting Weerensteinstraat) verplaatst. De verplaatsing was noodzakelijk omdat de speelattributen die achter het monument stonden té dicht bij het monument stonden en kinderen wellicht de indruk zouden kunnen krijgen dat ook het Beatles monument een speelattribuut zou zijn.
Lees meer...
04-03-2020 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 11 april 2020
The Beatles zijn al 50 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
Lees meer...
19-02-2020 schilderij Beatles in Hillegom te koop
Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeAelen en van LeeuwenMeerBusinessJohecoGreen MultimediaChocolaterie PierreOmroep MaxSupported by

Beatlesfanclub