Visual

Volg ook de Facebook pagina van de Beatles fanclub

Datum : 05-05-2019

een vraag van the Beatles fanclub

Beste FAB4 liefhebbers,
Eerlijk is eerlijk, we zijn er best laat mee begonnen. Pas in 2017. 
Maar dat de teller nu, 2 jaar later, pas op 358 volgers staat op onze Facebookpagina, dat is voor ons eigenlijk best wel een teleurstelling. Dat is natuurlijk onze eigen schuld, wij zijn nog zo 1963 ;).


De belangrijkste tool om jullie te voorzien van nieuws over The Beatles en FAB4 gerelateerde items is onze website en die weten jullie als trouwe bezoekers goed te raadplegen.
Een belangrijke tool om nieuwe bezoekers aan te trekken, dat is Facebook.

Wij vinden het belangrijk dat ook de nieuwe generatie FAB4 liefhebbers ons weet te vinden.
Daarom willen wij jullie hulp inschakelen door jullie te vragen ons te helpen om het aantal volgers op onze Facebookpagina omhoog te krikken om zo meer naamsbekendheid te krijgen.


Willen jullie de bijgevoegde afbeelding of de oproep op onze facebookpagina voor ons delen op jullie social media pagina´s?
Kunnen wij rekenen op jullie hulp?


Alvast bedankt!
Team Beatlesfanclub.nl

< Terug naar overzicht

Nieuws

20-07-2019 Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi
Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips. Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest
Lees meer...
11-06-2019 het was een waanzinnig feest
OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar
Lees meer...
09-06-2019 Impressie onthulling Beatles monument Hillegom en aansluitend optreden
Eindelijk! na enkele jaren ploeteren is zaterdag 8 juni het monument onthuld door Marga van Praag, wethouder Karin Hoekstra en voorzitter Johan van Buren.Het monument heeft een plek gevonden in het te renoveren van Nispenpark, genoemd naar de burgemeester die toestemming gaf om the Beatles TV opnamen naar Hillegom te halen.
Lees meer...
09-06-2019 Mariet Dingemans schoot een aantal schitterende foto's van de onthulling
Een prachtige foto shoot van Mariet Dingemans
Lees meer...
30-05-2019 Ook expositie in gebouw Kulturele raad over Beatles
In gebouw Kulturele Raad zal zaterdag ook een expositie te zien zijn van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco. Van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het gebouw geopend zijn en iedereen is dan in de gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

JohecoChocolaterie PierreAelen en van LeeuwenOmroep MaxMeerBusinessGreen MultimediaKlein duimpjeSupported by

Beatlesfanclub