Visual

Voorzitter van Buren op archeologisch onderzoek

Datum : 19-04-2019

Of zocht hij gewoon paaseieren?

Johan van Buren, vz Beatlesmonument ging op Goede Vrijdag zelf op onderzoek uit. Afgelopen week werd bekend dat bij archeologisch onderzoek in het te renoveren van Nispenpark resten zijn gevonden van een oude boerderij die ooit aan de noordoostkant van het park heeft gestaan (zie hier artikel uit Haarlems Dagblad).

Ter voorkoming van verdere vertraging en nieuwsgierig geworden of er op de plek waar het monument komt te staan ander historisch materiaal te vinden is ging Johan zelf aan de slag.

Zowel de kunstenaar als het bestuur zijn zeer ingenomen met de vastgestelde plek en met het feit dat er geen archeologische vondsten zijn gedaan. "Zelfs geen paasei" sprak Johan iets teleurgesteld. Maar goed het bestuur wenst u vrolijke paasdagen en laat de locatie gedurende de paasdagen voor de nieuwsgierige Beatlesfan ongemoeid. 

Mocht u nog kaarten willen kopen voor het optreden van Beatles Revival uit Praag op 8 juni in Villa Flora. Wees er dan snel bij want er zijn nog slechts een 50-tal kaarten (in of exclusief Beatles buffet) beschikbaar bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat in Hillegom

< Terug naar overzicht

Nieuws

23-05-2024 speciale Beatleskrant inmiddels op de mat
De speciale Beatleskrant die herinnert aan het allereerste optreden van de Fab4 in Nederland op 5 juni 1964 is gisteren bezorgd in Hillegom. Deze 28 pagina's dikke extra krant van de Hillegommer ziet er schitterend uit
Lees meer...
08-05-2024 Verzorgingstehuizen naar Beatlesmuseum
Op 8 juni 2024 een optreden van Beatles revival in Villa Flora en woensdag 8 mei was het de beurt aan de bewoners van de Hillegomse verzorgingstehuizen
Lees meer...
25-04-2024 Was jij erbij in Hillegom, kijk dan hier of je op de foto staat
Wij zijn op zoek naar Hillegommers die erbij waren op vrijdag 5 juni 1964. Want in de eerste week van juni willen wij een speciale uitgave maken met verhalen over de aankomst in Hillegom.
Lees meer...
04-03-2024 Beatles revival 8 juni bijna uitverkocht
Nog zo'n 30/35 kaarten beschikbaar bij Vivant Mariastraat Hillegom en dan zijn de 350 kaarten allemaal verkocht
Lees meer...
20-01-2024 Beatlestickets onderweg naar de bestellers
De 50 gereserveerde zitplaatsen zijn uitverkocht. Nu ja op 3 na. En van de 275 plaatsbewijzen zijn de laatste ca 80 tickets naar Vivant Mariastraat Hillegom gegaan.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeOmroep MaxGreen MultimediaChocolaterie PierreJoheco4PROCESOndernemend Hillegom MeerBusinessSupported by

Beatlesfanclub