Visual

Voorzitter van Buren op archeologisch onderzoek

Datum : 19-04-2019

Of zocht hij gewoon paaseieren?

Johan van Buren, vz Beatlesmonument ging op Goede Vrijdag zelf op onderzoek uit. Afgelopen week werd bekend dat bij archeologisch onderzoek in het te renoveren van Nispenpark resten zijn gevonden van een oude boerderij die ooit aan de noordoostkant van het park heeft gestaan (zie hier artikel uit Haarlems Dagblad).

Ter voorkoming van verdere vertraging en nieuwsgierig geworden of er op de plek waar het monument komt te staan ander historisch materiaal te vinden is ging Johan zelf aan de slag.

Zowel de kunstenaar als het bestuur zijn zeer ingenomen met de vastgestelde plek en met het feit dat er geen archeologische vondsten zijn gedaan. "Zelfs geen paasei" sprak Johan iets teleurgesteld. Maar goed het bestuur wenst u vrolijke paasdagen en laat de locatie gedurende de paasdagen voor de nieuwsgierige Beatlesfan ongemoeid. 

Mocht u nog kaarten willen kopen voor het optreden van Beatles Revival uit Praag op 8 juni in Villa Flora. Wees er dan snel bij want er zijn nog slechts een 50-tal kaarten (in of exclusief Beatles buffet) beschikbaar bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat in Hillegom

< Terug naar overzicht

Nieuws

07-05-2020 3 prachtig nieuwe boeken van Azing Moltmaker binnenkort verkrijgbaar
De noodklokken luiden, al zeven weken is het Beatlesmuseum in Alkmaar dicht en al die tijd zitten we zonder inkomen vanuit Alkmaar of regering. De catalogi hebben Azing cs door de eerste maand geholpen en ook zijn zij dankbaar voor de mensen die hen geholpen hebben met een lieve donatie naar het museum.
Lees meer...
24-03-2020 Steun het Beatlesmuseum en bekijk de super catalogus met leuke aanbiedingen
Om toch de komende maanden een beetje te kunnen doorkomen heeft Azing Moltmaker een catalogus gemaakt met unieke en veelal bijzondere Beatles memorabilia. Bekijk hier de catalogus en steun het Beatlesmuseum door een leuk item te bestellen.
Lees meer...
19-03-2020 Beatles monument verplaatst
Al zijn het maar een paar meters. Het Beatlesmonument is vandaag 19 maart 2020 zo'n 15 meter naar links (richting Weerensteinstraat) verplaatst. De verplaatsing was noodzakelijk omdat de speelattributen die achter het monument stonden té dicht bij het monument stonden en kinderen wellicht de indruk zouden kunnen krijgen dat ook het Beatles monument een speelattribuut zou zijn.
Lees meer...
04-03-2020 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZATERDAG 11 april 2020
The Beatles zijn al 50 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !!
Lees meer...
19-02-2020 schilderij Beatles in Hillegom te koop
Jacques van Kampen schilderde mei vorig jaar een prachtig schilderij met als onderwerp The Beatles in Hillegom. Dit schilderij was onderdeel van een schildermanifestatie van de Kulturele raad in Hillegom tijdens de opening van het Beatles monument in Hillegom.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Aelen en van LeeuwenJohecoChocolaterie PierreMeerBusinessGreen MultimediaKlein duimpjeOmroep MaxSupported by

Beatlesfanclub