Visual

Voorzitter van Buren op archeologisch onderzoek

Datum : 19-04-2019

Of zocht hij gewoon paaseieren?

Johan van Buren, vz Beatlesmonument ging op Goede Vrijdag zelf op onderzoek uit. Afgelopen week werd bekend dat bij archeologisch onderzoek in het te renoveren van Nispenpark resten zijn gevonden van een oude boerderij die ooit aan de noordoostkant van het park heeft gestaan (zie hier artikel uit Haarlems Dagblad).

Ter voorkoming van verdere vertraging en nieuwsgierig geworden of er op de plek waar het monument komt te staan ander historisch materiaal te vinden is ging Johan zelf aan de slag.

Zowel de kunstenaar als het bestuur zijn zeer ingenomen met de vastgestelde plek en met het feit dat er geen archeologische vondsten zijn gedaan. "Zelfs geen paasei" sprak Johan iets teleurgesteld. Maar goed het bestuur wenst u vrolijke paasdagen en laat de locatie gedurende de paasdagen voor de nieuwsgierige Beatlesfan ongemoeid. 

Mocht u nog kaarten willen kopen voor het optreden van Beatles Revival uit Praag op 8 juni in Villa Flora. Wees er dan snel bij want er zijn nog slechts een 50-tal kaarten (in of exclusief Beatles buffet) beschikbaar bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat in Hillegom

< Terug naar overzicht

Nieuws

06-05-2019 programma onthulling Beatlesmonument op 8 juni bekend
Op 8 juni 2019 is Hillegom weer even Beatles hoofdstad want die dag wordt het langverwachte Beatles monument onthuld in het te renoveren van Nispenpark. Omdat Marga van Praag destijds als één van de ca 150 VARA genodigden aanwezig was en the Beatles wellicht de leukste vraag stelde is zij benaderd om de onthullingshandeling te doen.
Lees meer...
05-05-2019 Volg ook de Facebook pagina van de Beatles fanclub
De belangrijkste tool om jullie te voorzien van nieuws over The Beatles en FAB4 gerelateerde items is onze website en die weten jullie als trouwe bezoekers goed te raadplegen. Een belangrijke tool om nieuwe bezoekers aan te trekken, dat is Facebook.
Lees meer...
24-04-2019 Hillegomse kranten geven aandacht aan exacte plek
Zowel De Hillegommer als Hillegoms Weekblad gaf aandacht aan de exacte plaatsbepaling van het monument dat op 8 juni wordt onthuld.
Lees meer...
19-04-2019 Voorzitter van Buren op archeologisch onderzoek
Johan van Buren, ook wel bekend als de Beatle baby en tevens voorzitter van de stichting Beatles monument Treslong Hillegom ging op Goede Vrijdag zelf op onderzoek uit. Afgelopen week werd bekend dat bij archeologisch onderzoek in het te renoveren van Nispenpark resten zijn gevonden van een oude boerderij die ooit aan de noordoostkant van het park heeft gestaan (zie hier artikel uit Haarlems Dagblad).
Lees meer...
02-03-2019 Burgemeester zet laatste las voor BeatlesTreslongMonument
Als alle seinen op groen staan gaat het op 8 juni 2019 gebeuren, de onthulling van een eerbetoon aan ‘het vergeten optreden van The Beatles op 5 juni 1964 in het voormalige Treslong, dit jaar 55 jaar geleden.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

MeerBusinessKlein duimpjeGreen MultimediaOmroep MaxJohecoAelen en van LeeuwenChocolaterie PierreSupported by

Beatlesfanclub