Visual

Voorzitter van Buren op archeologisch onderzoek

Datum : 19-04-2019

Of zocht hij gewoon paaseieren?

Johan van Buren, vz Beatlesmonument ging op Goede Vrijdag zelf op onderzoek uit. Afgelopen week werd bekend dat bij archeologisch onderzoek in het te renoveren van Nispenpark resten zijn gevonden van een oude boerderij die ooit aan de noordoostkant van het park heeft gestaan (zie hier artikel uit Haarlems Dagblad).

Ter voorkoming van verdere vertraging en nieuwsgierig geworden of er op de plek waar het monument komt te staan ander historisch materiaal te vinden is ging Johan zelf aan de slag.

Zowel de kunstenaar als het bestuur zijn zeer ingenomen met de vastgestelde plek en met het feit dat er geen archeologische vondsten zijn gedaan. "Zelfs geen paasei" sprak Johan iets teleurgesteld. Maar goed het bestuur wenst u vrolijke paasdagen en laat de locatie gedurende de paasdagen voor de nieuwsgierige Beatlesfan ongemoeid. 

Mocht u nog kaarten willen kopen voor het optreden van Beatles Revival uit Praag op 8 juni in Villa Flora. Wees er dan snel bij want er zijn nog slechts een 50-tal kaarten (in of exclusief Beatles buffet) beschikbaar bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat in Hillegom

< Terug naar overzicht

Nieuws

20-07-2019 Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi
Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips. Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest
Lees meer...
11-06-2019 het was een waanzinnig feest
OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar
Lees meer...
09-06-2019 Impressie onthulling Beatles monument Hillegom en aansluitend optreden
Eindelijk! na enkele jaren ploeteren is zaterdag 8 juni het monument onthuld door Marga van Praag, wethouder Karin Hoekstra en voorzitter Johan van Buren.Het monument heeft een plek gevonden in het te renoveren van Nispenpark, genoemd naar de burgemeester die toestemming gaf om the Beatles TV opnamen naar Hillegom te halen.
Lees meer...
09-06-2019 Mariet Dingemans schoot een aantal schitterende foto's van de onthulling
Een prachtige foto shoot van Mariet Dingemans
Lees meer...
30-05-2019 Ook expositie in gebouw Kulturele raad over Beatles
In gebouw Kulturele Raad zal zaterdag ook een expositie te zien zijn van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco. Van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het gebouw geopend zijn en iedereen is dan in de gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Chocolaterie PierreJohecoAelen en van LeeuwenMeerBusinessOmroep MaxGreen MultimediaKlein duimpjeSupported by

Beatlesfanclub