Visual

Voorzitter van Buren op archeologisch onderzoek

Datum : 19-04-2019

Of zocht hij gewoon paaseieren?

Johan van Buren, vz Beatlesmonument ging op Goede Vrijdag zelf op onderzoek uit. Afgelopen week werd bekend dat bij archeologisch onderzoek in het te renoveren van Nispenpark resten zijn gevonden van een oude boerderij die ooit aan de noordoostkant van het park heeft gestaan (zie hier artikel uit Haarlems Dagblad).

Ter voorkoming van verdere vertraging en nieuwsgierig geworden of er op de plek waar het monument komt te staan ander historisch materiaal te vinden is ging Johan zelf aan de slag.

Zowel de kunstenaar als het bestuur zijn zeer ingenomen met de vastgestelde plek en met het feit dat er geen archeologische vondsten zijn gedaan. "Zelfs geen paasei" sprak Johan iets teleurgesteld. Maar goed het bestuur wenst u vrolijke paasdagen en laat de locatie gedurende de paasdagen voor de nieuwsgierige Beatlesfan ongemoeid. 

Mocht u nog kaarten willen kopen voor het optreden van Beatles Revival uit Praag op 8 juni in Villa Flora. Wees er dan snel bij want er zijn nog slechts een 50-tal kaarten (in of exclusief Beatles buffet) beschikbaar bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat in Hillegom

< Terug naar overzicht

Nieuws

15-11-2023 The Beatles Revival werelds beste Beatles Tribute band komt weer naar de Bollenstreek
Datum : 08-06-2024 Beatles Revival (uit Praag Tjechië) 8 juni 2024 aanvang 20.30 uur Villa Flora Hillegom
Lees meer...
09-11-2022 toch wel weer een prachtige aanrader
Een prachtig schilder mysterie The Beatles met I'm only sleeping.
Lees meer...
07-10-2022 22 oktober Bollenmarkt op Houtplein (oude pomp) Hillegom
Zaterdag 22 oktober 2022 organiseert Hillegom Marketing samen met Fietsmaatjes Hillegom-Lisse een gezellige bloembollenmarkt. U kunt uw eigen lentetuin creëren. Bloembollen in vele soorten. Bloembollen voor in huis? Maar ook leuke Beatlesansichtkaarten,
Lees meer...
16-11-2020 Tulpenbollen voor BeatlesTreslongmonument
Regelmatig zie je voorbijgangers en toeristen foto’s maken van het Beatles Treslongmonument aan de rand van het schitterend gerenoveerde Van Nispenpark. Als ze goed kijken zien ze dat in het kunstwerk van Nicolas Dings drie elementen zijn verwerkt.
Lees meer...
16-11-2020 Nieuwe Beatles VIP member kaarten 2021 beschikbaar
VIP members hebben een streepje voor in het Beatlesmuseum Alkmaar. Met de VIP member kaart betaal je slechts éénmaal een bedrag van € 35,-- en kun je een heel jaar gratis naar het Beatlesmuseum in Alkmaar.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Green MultimediaOmroep MaxKlein duimpje4PROCESMeerBusinessJohecoOndernemend Hillegom Chocolaterie PierreSupported by

Beatlesfanclub