Visual

Beatles Monument verkoopt She Loves You tulpenbollen

Datum : 24-10-2017

as zondag 29 oktober staan de leden van Stichting Beatles Treslong Monument Hillegom in Leiden bij de Beat Meet verzameldag.

Van 11.00 uur tot 16.30 uur staan zij daar om de originele  in 2014 gedoopte She Loves You tulpenbollen te verkopen.

Een zak met 12 prachtige rode tulpenbollen kost slechts € 4,50 en 2 zakken € 8,--. De opbrengst is voor de stichting die het Beatlesmonument probeert te realiseren.

Een tweede en laatste kans krijgen de Beatlesfans op zaterdag 11 november. Dan vindt voor het gemeentehuis van Hillegom de 1e editie van het Bloembollenfeest plaats. Vijf kramen met diverse soorten bloembollen zijn dan te koop in diverse variaties. Natuurlijk ook de prachtig rode She Loves You tulp. Voor de fans een must

< Terug naar overzicht

Nieuws

27-03-2018 BeatlesTreslongMonument onderdeel van renovatie Van Nispenpark
De beoogde plek voor het BeatlesTreslongMonument is verplaatst van de rotonde naar het park zelf. Door de herstructurering van de parkeerplaats kwam het monument in de verdrukking.
Lees meer...
24-10-2017 Beatles Monument verkoopt She Loves You tulpenbollen
as zondag 29 oktober staan de leden van Stichting Beatles Treslong Monument Hillegom in Leiden bij de Beat Meet verzameldag. Van 11.00 uur tot 16.30 uur staan zij daar om de originele  in 2014 gedoopte She Loves You tulpenbollen te verkopen.
Lees meer...
09-10-2017 Artikel Beatles monument glossy Hmore
Lees hier het artikel uit Hmore over the Beatles in Hillegom en hoe the Beatles hun auto's in Nieuw-Vennp huurden
Lees meer...
26-09-2017 Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!
Lees meer...
19-03-2017 Beatles monument aanwezig op lentemarkt
As zal het weer gezellig druk zijn op de Lentemarkt in Hillegom. Op een van de kramen zal ook St. Beatles monument Hillegom vertegenwoordigd zijn
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Bol van voordeelFordmuseumAelen en van LeeuwenJohecoChocolaterie PierreBeleef de BollenstreekKlein duimpjeGreen MultimediaOmroep MaxHillegom PromotieSupported by

Beatlesfanclub