Visual

Beatles Monument verkoopt She Loves You tulpenbollen

Datum : 24-10-2017

as zondag 29 oktober staan de leden van Stichting Beatles Treslong Monument Hillegom in Leiden bij de Beat Meet verzameldag.

Van 11.00 uur tot 16.30 uur staan zij daar om de originele  in 2014 gedoopte She Loves You tulpenbollen te verkopen.

Een zak met 12 prachtige rode tulpenbollen kost slechts € 4,50 en 2 zakken € 8,--. De opbrengst is voor de stichting die het Beatlesmonument probeert te realiseren.

Een tweede en laatste kans krijgen de Beatlesfans op zaterdag 11 november. Dan vindt voor het gemeentehuis van Hillegom de 1e editie van het Bloembollenfeest plaats. Vijf kramen met diverse soorten bloembollen zijn dan te koop in diverse variaties. Natuurlijk ook de prachtig rode She Loves You tulp. Voor de fans een must

< Terug naar overzicht

Nieuws

11-06-2019 het was een waanzinnig feest
OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar
Lees meer...
09-06-2019 Impressie onthulling Beatles monument Hillegom en aansluitend optreden
Eindelijk! na enkele jaren ploeteren is zaterdag 8 juni het monument onthuld door Marga van Praag, wethouder Karin Hoekstra en voorzitter Johan van Buren.Het monument heeft een plek gevonden in het te renoveren van Nispenpark, genoemd naar de burgemeester die toestemming gaf om the Beatles TV opnamen naar Hillegom te halen.
Lees meer...
09-06-2019 Mariet Dingemans schoot een aantal schitterende foto's van de onthulling
Een prachtige foto shoot van Mariet Dingemans
Lees meer...
30-05-2019 Ook expositie in gebouw Kulturele raad over Beatles
In gebouw Kulturele Raad zal zaterdag ook een expositie te zien zijn van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco. Van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het gebouw geopend zijn en iedereen is dan in de gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen.
Lees meer...
30-05-2019 Programma onthulling zaterdag 8 juni 2019
Programma onthulling Beatlesmonument, zaterdag 8 juni 2019, ingang van Nispenpark tegenover Deltahof
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Aelen en van LeeuwenJohecoKlein duimpjeMeerBusinessOmroep MaxChocolaterie PierreGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub