Visual

Beatles Monument verkoopt She Loves You tulpenbollen

Datum : 24-10-2017

as zondag 29 oktober staan de leden van Stichting Beatles Treslong Monument Hillegom in Leiden bij de Beat Meet verzameldag.

Van 11.00 uur tot 16.30 uur staan zij daar om de originele  in 2014 gedoopte She Loves You tulpenbollen te verkopen.

Een zak met 12 prachtige rode tulpenbollen kost slechts € 4,50 en 2 zakken € 8,--. De opbrengst is voor de stichting die het Beatlesmonument probeert te realiseren.

Een tweede en laatste kans krijgen de Beatlesfans op zaterdag 11 november. Dan vindt voor het gemeentehuis van Hillegom de 1e editie van het Bloembollenfeest plaats. Vijf kramen met diverse soorten bloembollen zijn dan te koop in diverse variaties. Natuurlijk ook de prachtig rode She Loves You tulp. Voor de fans een must

< Terug naar overzicht

Nieuws

19-04-2019 Voorzitter van Buren op archeologisch onderzoek
Johan van Buren, ook wel bekend als de Beatle baby en tevens voorzitter van de stichting Beatles monument Treslong Hillegom ging op Goede Vrijdag zelf op onderzoek uit. Afgelopen week werd bekend dat bij archeologisch onderzoek in het te renoveren van Nispenpark resten zijn gevonden van een oude boerderij die ooit aan de noordoostkant van het park heeft gestaan (zie hier artikel uit Haarlems Dagblad).
Lees meer...
02-03-2019 Burgemeester zet laatste las voor BeatlesTreslongMonument
Als alle seinen op groen staan gaat het op 8 juni 2019 gebeuren, de onthulling van een eerbetoon aan ‘het vergeten optreden van The Beatles op 5 juni 1964 in het voormalige Treslong, dit jaar 55 jaar geleden.
Lees meer...
02-03-2019 Het monument is bijna klaar
een kleine collage van het nieuwe monument
Lees meer...
02-03-2019 Haarlem Dagblad opent met Beatles monument
Haarlems Dagblad, opende met "wereldnieuws"; het monument is bijna klaar
Lees meer...
13-07-2018 8 juni 2019 feestelijke onthulling Beatlesmonument mét groots Beatlesfeest
Eindelijk is het dan zover! Hillegom krijgt een schitterend Beatles monument. Het Beatles monument is een ontwerp van de bekende kunstenaar Nicolas Dings. Dings heeft zijn sporen in de kunstwereld verdiend met schitterende kunstwerken op prachtige locaties zoals voor de Stopera. Andere bekende werken zijn Mekong, Tulpmania, Ghostriders en Brittenburg in Katwijk. Dings won de prijsvraag die de gemeente in samenwerking met de Hillegomse kunstcommissie en stichting Beatles Monument Treslong Hillegom enkele jaren geleden hield.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Beleef de BollenstreekJohecoChocolaterie PierreKlein duimpjeGreen MultimediaOmroep MaxHillegom PromotieFordmuseumMeerBusinessBol van voordeelSupported by

Beatlesfanclub