Visual

Beatles monument aanwezig op lentemarkt

Datum : 19-03-2017

As zal het weer gezellig druk zijn op de Lentemarkt in Hillegom. Op een van de kramen zal ook St. Beatles monument Hillegom vertegenwoordigd zijn. Natuurlijk kunt u zich aanmelden als vriend van het monument, maar om geld in te zamelen voor het monument verkoopt de stichting ook diverse Beatlesboeken en oude Vinyl LP’s (geen Beatles!) Deze boeken en platen zijn beschikbaar gesteld door het Beatlesmuseum in Alkmaar die vanzelfsprekend groot voorstander is van de komst van het monument.

Wanneer: 26 maart 2016  11:00 – 17:00

Waar: Koopcentrum Hoofdstraat Hillegom






< Terug naar overzicht

Nieuws

20-07-2019 Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi
Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips. Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest
Lees meer...
11-06-2019 het was een waanzinnig feest
OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar
Lees meer...
09-06-2019 Impressie onthulling Beatles monument Hillegom en aansluitend optreden
Eindelijk! na enkele jaren ploeteren is zaterdag 8 juni het monument onthuld door Marga van Praag, wethouder Karin Hoekstra en voorzitter Johan van Buren.Het monument heeft een plek gevonden in het te renoveren van Nispenpark, genoemd naar de burgemeester die toestemming gaf om the Beatles TV opnamen naar Hillegom te halen.
Lees meer...
09-06-2019 Mariet Dingemans schoot een aantal schitterende foto's van de onthulling
Een prachtige foto shoot van Mariet Dingemans
Lees meer...
30-05-2019 Ook expositie in gebouw Kulturele raad over Beatles
In gebouw Kulturele Raad zal zaterdag ook een expositie te zien zijn van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco. Van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het gebouw geopend zijn en iedereen is dan in de gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeMeerBusinessOmroep MaxChocolaterie PierreGreen MultimediaJohecoAelen en van Leeuwen



Supported by

Beatlesfanclub