Visual

Beatles monument aanwezig op lentemarkt

Datum : 19-03-2017

As zal het weer gezellig druk zijn op de Lentemarkt in Hillegom. Op een van de kramen zal ook St. Beatles monument Hillegom vertegenwoordigd zijn. Natuurlijk kunt u zich aanmelden als vriend van het monument, maar om geld in te zamelen voor het monument verkoopt de stichting ook diverse Beatlesboeken en oude Vinyl LP’s (geen Beatles!) Deze boeken en platen zijn beschikbaar gesteld door het Beatlesmuseum in Alkmaar die vanzelfsprekend groot voorstander is van de komst van het monument.

Wanneer: 26 maart 2016  11:00 – 17:00

Waar: Koopcentrum Hoofdstraat Hillegom


< Terug naar overzicht

Nieuws

13-07-2018 8 juni 2019 feestelijke onthulling Beatlesmonument mét groots Beatlesfeest
Eindelijk is het dan zover! Hillegom krijgt een schitterend Beatles monument. Het Beatles monument is een ontwerp van de bekende kunstenaar Nicolas Dings. Dings heeft zijn sporen in de kunstwereld verdiend met schitterende kunstwerken op prachtige locaties zoals voor de Stopera. Andere bekende werken zijn Mekong, Tulpmania, Ghostriders en Brittenburg in Katwijk. Dings won de prijsvraag die de gemeente in samenwerking met de Hillegomse kunstcommissie en stichting Beatles Monument Treslong Hillegom enkele jaren geleden hield.
Lees meer...
27-03-2018 BeatlesTreslongMonument onderdeel van renovatie Van Nispenpark
De beoogde plek voor het BeatlesTreslongMonument is verplaatst van de rotonde naar het park zelf. Door de herstructurering van de parkeerplaats kwam het monument in de verdrukking.
Lees meer...
24-10-2017 Beatles Monument verkoopt She Loves You tulpenbollen
as zondag 29 oktober staan de leden van Stichting Beatles Treslong Monument Hillegom in Leiden bij de Beat Meet verzameldag. Van 11.00 uur tot 16.30 uur staan zij daar om de originele  in 2014 gedoopte She Loves You tulpenbollen te verkopen.
Lees meer...
09-10-2017 Artikel Beatles monument glossy Hmore
Lees hier het artikel uit Hmore over the Beatles in Hillegom en hoe the Beatles hun auto's in Nieuw-Vennp huurden
Lees meer...
26-09-2017 Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

FordmuseumMeerBusinessBol van voordeelJohecoAelen en van LeeuwenBeleef de BollenstreekChocolaterie PierreOmroep MaxKlein duimpjeGreen MultimediaSupported by

Beatlesfanclub