Visual

Beatles monument aanwezig op lentemarkt

Datum : 19-03-2017

As zal het weer gezellig druk zijn op de Lentemarkt in Hillegom. Op een van de kramen zal ook St. Beatles monument Hillegom vertegenwoordigd zijn. Natuurlijk kunt u zich aanmelden als vriend van het monument, maar om geld in te zamelen voor het monument verkoopt de stichting ook diverse Beatlesboeken en oude Vinyl LP’s (geen Beatles!) Deze boeken en platen zijn beschikbaar gesteld door het Beatlesmuseum in Alkmaar die vanzelfsprekend groot voorstander is van de komst van het monument.

Wanneer: 26 maart 2016  11:00 – 17:00

Waar: Koopcentrum Hoofdstraat Hillegom


< Terug naar overzicht

Nieuws

19-04-2019 Voorzitter van Buren op archeologisch onderzoek
Johan van Buren, ook wel bekend als de Beatle baby en tevens voorzitter van de stichting Beatles monument Treslong Hillegom ging op Goede Vrijdag zelf op onderzoek uit. Afgelopen week werd bekend dat bij archeologisch onderzoek in het te renoveren van Nispenpark resten zijn gevonden van een oude boerderij die ooit aan de noordoostkant van het park heeft gestaan (zie hier artikel uit Haarlems Dagblad).
Lees meer...
02-03-2019 Burgemeester zet laatste las voor BeatlesTreslongMonument
Als alle seinen op groen staan gaat het op 8 juni 2019 gebeuren, de onthulling van een eerbetoon aan ‘het vergeten optreden van The Beatles op 5 juni 1964 in het voormalige Treslong, dit jaar 55 jaar geleden.
Lees meer...
02-03-2019 Het monument is bijna klaar
een kleine collage van het nieuwe monument
Lees meer...
02-03-2019 Haarlem Dagblad opent met Beatles monument
Haarlems Dagblad, opende met "wereldnieuws"; het monument is bijna klaar
Lees meer...
13-07-2018 8 juni 2019 feestelijke onthulling Beatlesmonument mét groots Beatlesfeest
Eindelijk is het dan zover! Hillegom krijgt een schitterend Beatles monument. Het Beatles monument is een ontwerp van de bekende kunstenaar Nicolas Dings. Dings heeft zijn sporen in de kunstwereld verdiend met schitterende kunstwerken op prachtige locaties zoals voor de Stopera. Andere bekende werken zijn Mekong, Tulpmania, Ghostriders en Brittenburg in Katwijk. Dings won de prijsvraag die de gemeente in samenwerking met de Hillegomse kunstcommissie en stichting Beatles Monument Treslong Hillegom enkele jaren geleden hield.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Green MultimediaOmroep MaxHillegom PromotieFordmuseumMeerBusinessBol van voordeelJohecoAelen en van LeeuwenBeleef de BollenstreekChocolaterie PierreSupported by

Beatlesfanclub