Visual

€ 1.000 van Leven Magazine directeur Sander Pardon

Datum : 24-11-2016

Sander Pardon, eigenaar van het Magazine “Leven” overhandigde tijdens de Hillegomse Ondernemersborrel maar liefst een bedrag van 1000 euro aan de Stichting BeatlesTreslongMonument. Deze Stichting gaat een Beatles monument plaatsen op het grasveld aan de Deltahof en dit prachtige kunstwerk ontworpen door Nicolas Dings zal in juni 2017 worden onthuld.
Het monument is een initiatief van vier Hillegommers. Johan van Buren, Klaas Slootweg, Hans van Schie en Frans van der Riet. Het Beatlesmonument kost tussen de 30.000 en 35000 euro en de 1000 euro die nu in een keer binnen kwam is een goede stap in deze richting. De initiatiefnemers die alle vier tijdens de borrel aanwezig waren, waren er enorm blij mee. Inmiddels is er al ongeveer 8000 euro op de rekening van de Stichting binnengekomen. Meer informatie kijk op www.beatlesbollenstreek.nl .
20:24 24-11-2016
< Terug naar overzicht

Nieuws

20-07-2019 Vakantietip, een dagje Liverpool met de Daytripper Beatlestaxi
Ga je als echte Beatlesfan deze zomer nog een paar dagen naar Liverpool dan geven wij van BeatlesBollenstreek nog een paar leuke tips. Zonder een rit langs de Beatleshuizen, de geschiedenis van the Beatles in Liverpool of een bezoek aan FC Liverpool of Everton ben je eigenlijk niet in Liverpool geweest
Lees meer...
11-06-2019 het was een waanzinnig feest
OK OK het ging niet helemaal zoals gepland. Het weer was niet zoals besteld en de storm ging niet liggen op het juiste moment. Maar het feest was er niet minder om. We gaan de foto's nog op de site zetten en via een link komen ze allemaal voor u beschikbaar
Lees meer...
09-06-2019 Impressie onthulling Beatles monument Hillegom en aansluitend optreden
Eindelijk! na enkele jaren ploeteren is zaterdag 8 juni het monument onthuld door Marga van Praag, wethouder Karin Hoekstra en voorzitter Johan van Buren.Het monument heeft een plek gevonden in het te renoveren van Nispenpark, genoemd naar de burgemeester die toestemming gaf om the Beatles TV opnamen naar Hillegom te halen.
Lees meer...
09-06-2019 Mariet Dingemans schoot een aantal schitterende foto's van de onthulling
Een prachtige foto shoot van Mariet Dingemans
Lees meer...
30-05-2019 Ook expositie in gebouw Kulturele raad over Beatles
In gebouw Kulturele Raad zal zaterdag ook een expositie te zien zijn van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco. Van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het gebouw geopend zijn en iedereen is dan in de gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Chocolaterie PierreAelen en van LeeuwenJohecoKlein duimpjeMeerBusinessGreen MultimediaOmroep MaxSupported by

Beatlesfanclub