Visual

€ 1.000 van Leven Magazine directeur Sander Pardon

Datum : 24-11-2016

Sander Pardon, eigenaar van het Magazine “Leven” overhandigde tijdens de Hillegomse Ondernemersborrel maar liefst een bedrag van 1000 euro aan de Stichting BeatlesTreslongMonument. Deze Stichting gaat een Beatles monument plaatsen op het grasveld aan de Deltahof en dit prachtige kunstwerk ontworpen door Nicolas Dings zal in juni 2017 worden onthuld.
Het monument is een initiatief van vier Hillegommers. Johan van Buren, Klaas Slootweg, Hans van Schie en Frans van der Riet. Het Beatlesmonument kost tussen de 30.000 en 35000 euro en de 1000 euro die nu in een keer binnen kwam is een goede stap in deze richting. De initiatiefnemers die alle vier tijdens de borrel aanwezig waren, waren er enorm blij mee. Inmiddels is er al ongeveer 8000 euro op de rekening van de Stichting binnengekomen. Meer informatie kijk op www.beatlesbollenstreek.nl .
20:24 24-11-2016
< Terug naar overzicht

Nieuws

13-07-2018 8 juni 2019 feestelijke onthulling Beatlesmonument mét groots Beatlesfeest
Eindelijk is het dan zover! Hillegom krijgt een schitterend Beatles monument. Het Beatles monument is een ontwerp van de bekende kunstenaar Nicolas Dings. Dings heeft zijn sporen in de kunstwereld verdiend met schitterende kunstwerken op prachtige locaties zoals voor de Stopera. Andere bekende werken zijn Mekong, Tulpmania, Ghostriders en Brittenburg in Katwijk. Dings won de prijsvraag die de gemeente in samenwerking met de Hillegomse kunstcommissie en stichting Beatles Monument Treslong Hillegom enkele jaren geleden hield.
Lees meer...
27-03-2018 BeatlesTreslongMonument onderdeel van renovatie Van Nispenpark
De beoogde plek voor het BeatlesTreslongMonument is verplaatst van de rotonde naar het park zelf. Door de herstructurering van de parkeerplaats kwam het monument in de verdrukking.
Lees meer...
24-10-2017 Beatles Monument verkoopt She Loves You tulpenbollen
as zondag 29 oktober staan de leden van Stichting Beatles Treslong Monument Hillegom in Leiden bij de Beat Meet verzameldag. Van 11.00 uur tot 16.30 uur staan zij daar om de originele  in 2014 gedoopte She Loves You tulpenbollen te verkopen.
Lees meer...
09-10-2017 Artikel Beatles monument glossy Hmore
Lees hier het artikel uit Hmore over the Beatles in Hillegom en hoe the Beatles hun auto's in Nieuw-Vennp huurden
Lees meer...
26-09-2017 Internationale Beatles Verzamelbeurs in Leiden op zondag 29 oktober 2017.
The Beatles zijn al meer dan 45 jaar "uit elkaar", maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd's) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

FordmuseumAelen en van LeeuwenBeleef de BollenstreekJohecoChocolaterie PierreOmroep MaxKlein duimpjeGreen MultimediaHillegom PromotieMeerBusinessSupported by

Beatlesfanclub