Visual

€ 1.000 van Leven Magazine directeur Sander Pardon

Datum : 24-11-2016

Sander Pardon, eigenaar van het Magazine “Leven” overhandigde tijdens de Hillegomse Ondernemersborrel maar liefst een bedrag van 1000 euro aan de Stichting BeatlesTreslongMonument. Deze Stichting gaat een Beatles monument plaatsen op het grasveld aan de Deltahof en dit prachtige kunstwerk ontworpen door Nicolas Dings zal in juni 2017 worden onthuld.
Het monument is een initiatief van vier Hillegommers. Johan van Buren, Klaas Slootweg, Hans van Schie en Frans van der Riet. Het Beatlesmonument kost tussen de 30.000 en 35000 euro en de 1000 euro die nu in een keer binnen kwam is een goede stap in deze richting. De initiatiefnemers die alle vier tijdens de borrel aanwezig waren, waren er enorm blij mee. Inmiddels is er al ongeveer 8000 euro op de rekening van de Stichting binnengekomen. Meer informatie kijk op www.beatlesbollenstreek.nl .
20:24 24-11-2016
< Terug naar overzicht

Nieuws

19-04-2019 Voorzitter van Buren op archeologisch onderzoek
Johan van Buren, ook wel bekend als de Beatle baby en tevens voorzitter van de stichting Beatles monument Treslong Hillegom ging op Goede Vrijdag zelf op onderzoek uit. Afgelopen week werd bekend dat bij archeologisch onderzoek in het te renoveren van Nispenpark resten zijn gevonden van een oude boerderij die ooit aan de noordoostkant van het park heeft gestaan (zie hier artikel uit Haarlems Dagblad).
Lees meer...
02-03-2019 Burgemeester zet laatste las voor BeatlesTreslongMonument
Als alle seinen op groen staan gaat het op 8 juni 2019 gebeuren, de onthulling van een eerbetoon aan ‘het vergeten optreden van The Beatles op 5 juni 1964 in het voormalige Treslong, dit jaar 55 jaar geleden.
Lees meer...
02-03-2019 Het monument is bijna klaar
een kleine collage van het nieuwe monument
Lees meer...
02-03-2019 Haarlem Dagblad opent met Beatles monument
Haarlems Dagblad, opende met "wereldnieuws"; het monument is bijna klaar
Lees meer...
13-07-2018 8 juni 2019 feestelijke onthulling Beatlesmonument mét groots Beatlesfeest
Eindelijk is het dan zover! Hillegom krijgt een schitterend Beatles monument. Het Beatles monument is een ontwerp van de bekende kunstenaar Nicolas Dings. Dings heeft zijn sporen in de kunstwereld verdiend met schitterende kunstwerken op prachtige locaties zoals voor de Stopera. Andere bekende werken zijn Mekong, Tulpmania, Ghostriders en Brittenburg in Katwijk. Dings won de prijsvraag die de gemeente in samenwerking met de Hillegomse kunstcommissie en stichting Beatles Monument Treslong Hillegom enkele jaren geleden hield.
Lees meer...
Bestel nu Beatles boeken

Sponsors

Klein duimpjeChocolaterie PierreOmroep MaxHillegom PromotieGreen MultimediaMeerBusinessBeleef de BollenstreekFordmuseumAelen en van LeeuwenBol van voordeelSupported by

Beatlesfanclub